Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-04-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-04-03

Már megint hétfő... De nem volt kedvem visszajönni, baszki! Tök nem volt kedvem semmihez egész hétvégén, még a Fidesz naggyűlését sem néztem meg, pedig gondolom, közvetítette a Hír TV. Most viszont 2-kor lesz vmi Fideszes rendezvény az MMIK-nál, oda elmegyünk. Meg az SZDSZ is építgetett valami emelvényt a főtéren, de azt nemtom, mikor kezdődik... Anyám már megint elkezdett győzködni, hogy szavazzak az MSZP-re... Naná... Ja, itt lesz a Demjén is, most az jutott eszembe, amikor Szváron leesett a színpadról,amikor ott volt az Orbán, annyira részeg volt... Gondolom, most azért visszafogja magát, mégiscsak nagyobb rendezvényről van szó...
Anyámmal akkorát balhéztunk a hétvégén, hogy tettlegességig fajult a dolog... Inkább nem részletezem, legyen annyi elég, hogy kibékültünk, de... No, nem volt olyan kellemes a hangulatom utána sem.
A Láng kegyeskedett visszaírni péntek reggel, hozzámbaszott 2 sort, hogy nagyon jó, már csak formáznom kell. Nem zavarta szerintem, hgoy aznap kellett volna leadom és hogy egyetlen kérdésemre sem válaszolt, szóval totál IQ-ból nyomtam az egész szakdogát. De ha az opponens kaszát vagy kettest fog rá ajánlani, akkor átharapom a torkát, az biztos!
Múlt héten hallottam, hgoy a Barták letiltotta a Fülöpöt meg a Schneidert, mire elmentek a Molnár Katihoz, aki meg felajánlotta, hogy nyugodtan adják be, úgyhogy két opponensük lesz, hogy leszavazhassák a Bartákot... Ez állati... A Hordóst meg az előbb kapta el a folyosón az Anett, nem hajlandó elolvasni a szakdogáját, pedig már egy hete leadta neki, csak hümmögött meg rázta a fejét, mint valami idióta! Merhogy neki mennyi dolga van! Szegény... Mit csinálna, ha nem az Anett lenne az egyetlen szakdolgozója? No, én még nemtom, mikor adom le, sztem szerdán. Marhára nem érdekel már ez az egész. Ja, még egy poént a végére: van államvizsga februárban minden tanszéken, egyetlen egyet kivéve: ANGOL TANSZÉK. No comment.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat