Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Állam az államban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Állam az államban

No, megnéztem tegnap a 4párti vitát. A Fideszt nyomják keményen, télleg marhára kíváncsi vok, ki kerekedik felül vasárnap... Hát, a Dávid Ibolya nem volt valami meggyőző, a Gyurcsánytól meg a hányinger kerülgetett. Mekkora showman az a faszi! Altatja az embert. Az egészségügyes téma jó volt. Meg hogy az Orbán megkérdezte, mit csináltak 4 évig. De télleg... ?
Ja, egyébként hétfőn nem sikerült meghallgatnom az Orbánt, mivelhogy 4re órára kellett rohannom, sztem pont akkor érhetett oda... Egész addig a köcsög Pély Barna énekelgetett, meg valami faszikám nyomta az ÁVOs szövegeit... Azér annyira nem kő visszamenni a múltba.. No jó, én is azért gondolkodom, hogy melyik párt mit tett 89ig meg utána, dehát...
Az SzDSZ rendezvényére is elmentünk, de lekéstük, már csak valami liberális emberkék kiállítása volt. Kovács Pistivel... De legalább hasznoskodtunk, leszedtünk a Göncz Árpád fejéről egy pókot... Egyébként kíváncsi lettem volna, mi volt a rendezvényükön, eddig mindegyiken voltam már, SZDSZ-en még soha...
Egyébként most már marhára nem vok benne biztos, kire fogok szavazni. Csak annyit tudok, hogy az MSZP-re, MIÉP-re, MDF-re NEM.
No, Anett beszélt reggel a Molnár Katival, aszonta, adja le a szakdogát, majd egy ilyen közös tanszéki elbírálás lesz, de ne fűzzön túl nagy esélyt hozzá.. Fasza. Ja, aszonta, 1 évet fog csúszni, ha visszabasszák. Bementünk a TO-ra, ott meg közölték, hogy félévkor is lehet védeni meg államvizsgázni, de ezek szerint ők nem akarnak államvizsgáztatni. Ki volt akadva a nő, hogy az összes többi tanszéken ápr 15 a határidő, az angolon egyedül márc 31! Aszongy: "Ja, az angol tanszék... Állam az államban..." Hát, igazat szólt. Durva, hogy mindenki tudja, mi folyik ott, és senki nem tesz semmit!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat