Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-05-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-05-18

Nos, egy átlagos nap M.T. életéből:

Tegnapelőtt éjjel a Tokással a társalgóban aludtunk, úgy volt, tanulok reggelig, mivel 3 vizsgám lett volna. Hát, kettőkör sikeresen elaludtam, aztán hét környékén felébredtem. bementem vizsgázni szigorlatra, sikerült kihúznom a versailles-i békerenszert meg ilyen szarságokat a Csókánál; igen rendes az a faszi, nagyon bírom. Utána meg a Katonához húztam, kibaszott demográfiás tételt, ettől falra tudok mászni! Basszuskulcs! Tetejébe majdnem négy órát ültem bent, mert mindenkit legalább 45 percig baszogatott, meg dőlt belőle a hülyeség persze... Végülis egy kettest összehoztam nála, ott eszi a rossebb. Lubinak mondtam, hogy sajna storno a vizsga, aztán rohantam pragmatikára. Este esett le, hogy az összes jegynek fenn kell lennie a Neptunon, ergo nem védhetem meg a szakdogám, szóval felhívtam a Judyt is meg aztán a Lángot is elértem, aztán... Mondta a Láng, hogy akkor védek, amikor akarok! Királyság, de állatira be voltam szarva. Anyám kiidegelt, de ezt inkább hagyjuk, volt egy szemét beszólása.
Ma megyünk a Móni diplomakoncerjére, biztos faszályos lesz. A Pincsi meg hótt hülyének nézhet már minket, egyfolytában beégünk előtte, ma legalább 3x...



Kizárt felhasználó lettem általa. Olyan ideges meg szomorú lettem... Mekkora egy paraszt! Azért, mert elküldtem neki azt a fosságot? Hát akkor pukkadjon meg! Szépen töröltem a listámról, meggondolom, hogy egyáltalán köszönök-e neki az utcán. Mekkora egy büdös paraszt!
Hát, most bőgni tudnék, tökre elkeseredtem...
Ekkora szemétséget, nem hiszem el, hogy...
Nem tudom elhinni, hogy...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat