Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-02-09

Már megint csütörtök van. Ez a hetem királyos volt! Egész héten tanítottam töriből, kurvára jó volt! Az első előtt megint egy kicsit ideges voltam, de aztán tök jól ment. Egyik osztályban sem volt semmi problémám, pedig aztán volt egy-két érdekes banda. A 11/C-ből az egyik csajt akartam feleltetni, közölte, hogy ő nem, meg mit tudom én, úgyhogy majdnem letéptem a fejét, de a következő órára felkészült. Egy osztályban marhára nagyot csalódtam, de persze kellemeset! A 11/D elég gyenge, a legjobb dogajegy 3-as lett múltkor is, de annyira igyekeztek az óráimon, meg látszott, hgoy annyira elfogadtak! Tök aranyosak voltak.
Nyúl mesélte, hogy valamelyik osztályban megszólaltak a diákok, hogy "az a csaj is bejön ma?" Hát, röhögtem egyet. Ja, 11-edikesek csókolomoznak, 7-esek tegeznek. Érdekes. Asszem a Nünüke meg volt elégedve velem, nem mondott semmi hű de nagy problémát az óráimmal kapcsolatban.
Hetedikesektől tegnap kész voltam, annyit üvöltöztek, hogy még a fejem is megfájdult.
Ja, meg a Kalapáti odajött hozzám, hogy nem vállalnám-e el a Blommstein osztályaiban a helyettesítést, mivel beteg még kb. 3 hétig... hát, fájt a szívem, de vissza kellett utasítanom.
Tök szar, hgoy holnap lesz az utolsó órám töriből! Ebben a félévben sokkal jobb volt, mint tavaly... Legyen már szeptember!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat