Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-01-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-01-18

Kéne valami értelmeset írnom. Régen írtam már ide. No, ma megyek haza, holnap találkozok a kis szerelmemmel. Tegnap beszéltem is vele telefonon. Annyira azért nem örömködött nekem, de mindegy. Most éppen nem érdekel túlzottan a dolog. Nem akarok olyan lenni, mint az Orsi...
Ma szigorlatoztam volna, de visszadobtam a tételt. Fákk. Testingem 3as lett, néztem nagyokat. Egyébként kinyalhatja az a köcsöt.
Martonnak volt egy kurva jó beszólása a héten. Vártuk a Fokit, és harmadévesek is vizsgáztak nála. Ott állt a Gréti a csoport közepén citromsárga pólóban, mire megszólal a Marton: "Jé, a Gréti ma napocskának öltözött!" Hát én majdnem beszartam a röhögéstől. Tényleg, azt látni kellett volna, hogy a kibaszott nagydarab Gréti a sárga pólójában virít mint atom... A Reninek volt tegnap értelmes beszólása. Mondja az Orsi, hogy ugye a mit tom én kinek az önéletrajzát is fel lehet e használni. Reni megkérdezi, miért mikori? Orsika: egykorú. Ő írta... Hát megintcsak dőltünk... Nagggyon kész. Anett visszajött ma, Csókára nem ment be. Hétfőn kultúrából szigorlatozik, még jó, hogy nekem az jövő félévben lesz... Boá... Annyira álmos vagyok, hogy nem igaz... És nem akarok megint este 10ig vonatozni! Fuckkkk!
No, szofisztikált tsá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat