Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Már megint hétfő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Már megint hétfő...

Jajj, most éppen olyan semmilyen hangulatban leledzem. Nagyjából összevágtam holnapra a refkómat a Saloméből. Tegnap este elolvastam, hát elég nagy marhaság. Mondjuk én sem írnék jobbat.
Gondolkodom rajta, hogy kimászok a Tesco-ba este, mivel megjött a Diákhitel, és valamire el kell vernem... Jó, egy pár hasznos dolgot is kéne vennem, mondjuk élelmet...
Mostanában egyfolytában csak eszem. Ha leszoknék róla, egész jól kijönnék a havi diákhitelemből, de ez persze nem valószínű. Gáz.
Nagynénéméknél is voltam tegnap, egy szatyor kajával megrakva tértem haza (amiből persze már semmi nincs, mert mindent felfaltam azzal a feneketlen gyomrommal...). Komolyan mondom, ha meglátszana rajta, hogy mennyit zabálok, nagyobb lennék, mint a föld...
Nos, Mariannka holnap sem tanít, mivel ledumálta a nővel, hogy csak szerdán kezdhessen, mondjuk várható volt. Akkor is be fogok menni az első órájára, ha nem tudok bemenni a Katona órájára. Muszáj!
Hú, a Hajbát ma nagyon kiidegeltem az órán, már majdnem üvöltözött velem! Kíváncsi vagyok,meddig feszíthetem a húrt... Tényleg nagyon ki volt akadva. Valószínűleg nem fog leszokni arról, hogy felszólítson órán, de pár kellemetlen perce lesz még miattam, az biztos.
A Foki meg a Sánta néni órája ma marhára izgalmas volt.
Ja, tök furi, mert ma kaptam meg egy Tóth. Sz. -es emilt, amit már 27-én feladott a drága. Érdekes.
Televan a hócipőm a rohadt szakdolgozataimmal! Az életben nem lesz belőlük semmi. Remélem a Láng letilt...
Tetejében olyan marhaságokat álmodok mostanában, hogy az már szenzációs... Múltkor például a jó Bartákkal álmodtam, hogy szövegfelismeréstesztet kellett írnunk irodalomból, én meg elfelejtettem, és nem írtam meg és megbuktatott!!! Áááááá!!!!
Pedig csak vizsgaidőszakban szoktam ilyen marhaságokat álmodni...
Ja, a bátyámat megfojtom és elásom a ház mögött! Volt egy szép piros mountain bike-om... Itt a VOLT-on van a hangsúly... Ez a marha elment vele mit tom én, hogy hova, nem zárta le (pedig a kormányon volt a számzár!!!) és természetesen ellopták! Ez egyszerűen hülye! Nagyon ajánlom neki, hogy Karácsonykor egy bicajjal lepjen meg... Az undorító piros színtől eltekintek...
Na, szofisztikált tsá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat