Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. április 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. április 21.

Végre csüti! Most már nagyon mennék hazafele, dehát csak 6kor megy az a fránya vonat... Zajlik az élet a koliban, nem is írtam még erről! Ugye kibaszták a kúrós csajt, aki felnyomta a fele bandát, köztük a Katát is, hogy itt aludt párszor a konzulense. az Opy azt akarta, hogy ő vigye el az egész balhét, mire ő berágott, aztán tegnap átmentünk az igazgatóhoz meg a Zsuzsához. Szépen felnyomtuk a Hüpit, úgyhogy hétfőn szembesítőshow lesz... Múlt héten is olyan buli volt... Igazán kivághatnák már ezt a kis nyomoroncot!
A hét egész jó volt úgy alapban. Valami elég érdekes figurával összekeveredtem a chaten, de aztán nem találkoztam vele újra...Csak jelentkezik... Kalocsain megírtuk a térképes szart, akkora karó lesz, hogy csak na! Kedden a Mr. Moustache nem volt normi. Elkezdett a füzetembe firkálgatni, meg egy csomószor engem baszogatott megint. Ugyanezt eljátszotta szerdán, bár akkor meg a koliról dumáltunk egy csomót, most már tudja, hol lakunk... A Pinokkió megint egyfolytában rajtam röhögött, amikor a bajszos elkezdett cseszegetni.
Ja, lereferáltam a Sánta néninél, nem fikázott le meg semmi, szerintem tkp tetszett neki. Szerencséje! Sajnos nem volt órán a Szipus gyerök, de azért nem volt kiakadva, hogy inkább csendesen horpasztottunk. Egyébként egész nap szakadt az eső, már kivolt a kistököm. Jövő héten egy csomó minden elmaradt, Bajusz nem lesz egész héten, sőt a karbantartónak is valami dolga van.
Ma csak egyetlenegy órám lesz, simán hazamehettem volna, de annyira nem volt kedvem hozzá...
Ja, kedves Juci néni tökre rászállt, mostanában direkt 8 előtt jön. Már napok óta min. ilyen negyed órákat dumálunk. Nagyon ki van akadva a Hüpire. Nem baj!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat