Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Már megint minden rendben...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Már megint minden rendben...

Nos, újra itt, Szombathelyen. A mai napom egy kicsit kiakasztó volt, úgyhogy inkább nem is szeretnék valami részketeseb írni róla. Elég az, hogy egyéni tanrendet akarok kérni, mert különben nem tudom megoldani a hospitálást meg a tanítási gyakorlatot, erre nem akarják engedélyezni. Holnap még egyszer megpróbálom megkeresni a Molnár Katit. Az órarendem egyébként übergáz.
Az utolsó két hetem elég jó volt. Voltam a Jucuséknál, elég jól elszórakoztunk, bár egy kicsit rosszabbra számítottam. Péntek reggel mentem, aztán végülis vasárnap reggelig ott maradtunk az Ilonával ketten. Az anyukája nagyon jó fej volt, a húga sem olyan agyoncsapnivaló. Az öccse ha egy pár évvel idősebb lenne...
Tényleg jól elvoltunk. Halálra tollasoztam magam, ping-pong, stb... Az anyukája halálra akart etetni bennünket. Sütöttünk jou kis szalonnát, stb. Mondjuk vmi Juli nevű idióta is ott volt, na őt majdnem megcsapkodtam.
A telefonom egyébként begárgyult, valahogy földhöz sikeredett csapkodnom szegényt, úgyhogy jövő hónapban ha megjön a diákhitel, veszek egy másikat.
Ja, voltunk bivalyrezervátumban is meg a kányavári szigeten. Nem volt rossz, csak kibaszottul elfáradtam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat