Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Tárgy: letiltás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Tárgy: letiltás

"Tárgy: letiltás
M. P, M.T. és Sz.A. figyelmébe ajánlom a következőket.
Az ominózus hétfői óra elején névsorolvasáskor NEM voltak jelen és így egyenként 2 darab megjelenéssel természetesen érvénytelen lett volna a félévük. Mivel késéssel ugyan, de befutottak, ezzel a megjelenéseik száma elérte a hármat, így természetesen eszem ágában sincs Magukat letiltani, és a tárgy jellegéből adódóan nem teljesítményi alapon megkapták ugyanazt a jegyet is, amit az összes többi csoporttársuk megkapott pusztán a megjelenésre és az órai munkára.
Mindezzel együtt várom a csoportot április 24-én jegybeírásra.
Molnár Terézia az április 10-esi alkalommal együtt is összesen mindössze 2 alkalommal jelent meg a félév során, ez pedig kevés az üdvösséghez. Azt pedig a leghatározottabban közlöm, hogy abban a fenyegetőző, mocskolódó, agresszív, követelőző hangnemben, amit megengedett magának az óra után sem vele, sem mással, se most, se máskor, se erről, se másról NEM vagyok hajlandó tárgyalni.
K.K"

No, ez volt tegnap. Csak néhány hozzáfűznivaló. Egyrészt kb. 1 percet késtünk, ő jött be 10 perccel korábban. 7 órából kettőn ő hiányzott, kettőn mi,hármon voltunk. Az egyikre igazolásom is van. A teljesítményi alapról is beszélgethetnénk, mert olyan embereknek mondta, hogy jól tolmácsolt egy adott részt, akik totál félreértették az egészet (nem mintha én brillíroztam volna, de azért... na...) A Teri meg szerintem mindannyiunk véleményét mondta el, amikor hangot adott annak, hogy finoman szólva gyűlöli az angol tanszéket, és van egy-két tanár, akiknek igencsak vaj van a fején. Egyébként is úgy tűnt, hogy igencsak le akar tiltani, még csak szóba sem akart állni velünk. Nem is tolmácsolhattunk egész órán, egyszer nem szólított fel! Szerintem azért nem tiltott le hármunkat csak a Terit, mert kiverte a balhét.
Különben meg unom már ezt az egészet, tegnap már nem is voltam ideges a letiltás miatt, most már kezdek immunissá válni...
Harmadikán szövegfelismerés meg koll, 10-én szigorlat. Ez durva! Kíváncsi vok, meglesz-e elsőre... Álmodik a nyomor.
Álmos meg éhes vagyok, egyébként minden oké... Este megyek haza.
Ja, még mindig nemtom, ki lesz az opponensem, de 90% hogy a Heni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat