Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. április 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. április 1.

Tegnap este egy kicsit kiakadtam, mert az Orsi egyszerűen idiótán viselkedett, kurvára felidegesített. Ki volt akadva, hogy kajálás közben hallgatni szerettük volna a Judittal a rádiót, aztán persze elkezdett csapokodni, meg üvölteni, hogy mindig az van, amit mi akarunk. Könyörgöm, nincs kicsi szája, hogy máskor megmondja, hogy mit akar? Hihetetlen ez a csaj. Utánamentem, hogy higgadjon le, akkor meg torka szakadtából elkezdett üvölteni, hogy legszívesebben fejbebasztam volna. Hát kurvára nincs kedvem az egész hétvégét vele tölteni. Bassza meg, hogy muszáj ilyen idiótán viselkdenie néha. Netezni sem mentem vele, gondolom megsértődött, de kurvára nem érdekel. Én is néha tudnék torkom szakadtából üvölteni, de mégsem teszem. Kezd hasonlítani az idegbeteg Norbira. Biztos Szunyogh-hiánya van, vagy nem tudom. Tényleg kurvára felidegsített.
Kicsit kiakadtam ma, mivel véletlenül elvetődtem az angol tanszékre, és ki van írva, hogy ápr. 11-12 a hospitálás ideje. Hogy a faszba gondolják ezt?! Kapásból 2 zh-m van 12-én. Azokkal mi a faszt csináljak? A Kalocsai még oké, vele biztos le tudjuk rendezni, de mi a fenét csináljak a leíróval? Kezd az idegeimre menni megint ez az elbaszott tanszék, hogy valami ökörséget mindig kitalálnak! Fákk!
A hétvégén elhatároztam, hogy tényleg tanulok, elsősorban Dg-t. Muszáj legalább egy kettest írnom belőle. Egy csomó verset lefényeltem már az irodalomhoz, úgyhogy valószínűleg azokat is elkezdem szótárazni meg elemezgetni.
Ma belebotlottam a Katonába...Ciki volt, mivel szerdán nem voltam órán.
hétfőn megint focizunk, de kurvára nincs kedve... Hát én tiszta hülye vagyok! egész eddig abban a hitben voltam, hogy jövő héten írunk leíróból, de rájöttem, hogy csak két hét múlva. Na mindegy, valahogy lesz. Kell beszélnem a Szűccsel, nameg az Szilvivel, hogy neki mit mondott, mikor írhatja meg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat