Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-08-30

Má megen régen írtam, dehát nem mondhatnám, hogy időm mint a tenger. Szóval megkaptam az életem nagy lehetőségének titulált állást, ami valójában kibaszottul unalmas, tehát szerintem max. 1 év múlva otthagyom a picsba, ha találok másik állást. Télleg tök unalmas, csak mászkálok, ülök és javítom a kölkök hülyeségeit. Még magyaráznom sem kell semmit. Én ezt nem bírom!!! Fujj...
Összeköltöztünk. Persze már most voltak veszekedések, dehát erre számítani lehetett. Szeretem őt a magam módján, de nemtom, mi fog kisülni ebből az egészből. Ő nagyon odavan értem, az biztos. Mindenben segít.
Egyetemről kiküldték a számlát, hogy 135.000/félév. A jó édes....!!!! Kicsit voltam csak kiakadva. Ma volt valami tájékoztató, baromira unalmas volt, de mindegy. Nem hiszem, hogy olyan nagy durranás lesz ez az egész.
Lakás egész tűrhető, mondjuk azért kicsit nomádnak nevezhető az életmód, bár fekhelyet már kerítettünk. Adri nem valami rendszerető, úgyhogy asszem 3 ember után fogok takarítani.
Lóvém nista, valahogy ki kell húznunk kb. 40000-ból kettőnknek, egy hónapig. Anyám nem tud adni, neki sincs. Tök jó csórónak lenni. Elmegyek hippinek, vaze... Biztos jobban érezném magam.
Tegnap macskámmal aludtam, le sem szállt rólam egész éjjel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat