Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Pedig még dél sincs...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Pedig még dél sincs...

Nem is tudom, hogy ilyen hangulatban kéne-e egyáltalán írnom, de nincs jobb dolgom. Mármint ennem kéne meg persze tanulni ezerrel, de ehhez meg kurvára nincs kedvem.
Ma reggel olyan szinten ki voltam akadva, hogy erről inkább nem is írok részletesen. Tök jól indult a nap, attól eltekintve,hogy alig aludtam valamit, de aztán... Hát, azt hittem megfojtom! Nagyon kész voltam utána... Mintha egy kis szarcsimbók lennék, vagy én nem is tudom, hogy minek néz! Kurvára elegem van ebből a nőből! De ha meg mer buktatni abból a szarból...!
Sehol senki a koliban, csak a drága Enci, meg az a kerge Kata jött vissza ma reggel. Hát, megnéztem azt a deviantartos bigyót, regisztráltam is, de valahogy nem igazán tudtam eligazodni rajta. Nameg asszem az angolul chatelést nem fogom túlzottan erőltetni... Hiába. Gyenge vagyok.
A héten el kell tolnom a seggem a Katonához, mert különben az életben nem lesz gyakjegyem nála.
Ja, nem is írtam, a Heni megvágott irodalomból. Az Anettel mentünk be. Én Blake-et meg ilyen szarságokat húztam ki, úgyhogy azon nyomban visszaadtam. Az Anett még megpróbálta, de őt is megvágta. Egyébként tök jó kedve volt, szerintem azért, mert a 7-ből 1 ember ment át. Nem merek a héten elmenni UV-zni, úgyhogy majd jövő szerdán, vagy mikor. Tök jó, jövő héten minden napra van egy vizsgám. Lehet, hogy a Katonát nem kéne erőltetni.
Tegnap tök jó volt a Forma-1, mondjuk azért sajnáltam, hogy az Alonso kiesett. De milyen idegbeteg volt! Az a köcsög Schumacher meg mekkora mákos. Megint valahol hátul végzett volna pedig. Damn.
Az a hülye Faszom kivan is volt nálam tegnap, hát aztán kurvára felvarrta a nacimat... Dehát mit vártam tőle? Balfék. Ja, átengedték pepszin.
Azt hiszem, ezen a héten csak Csókából megyek vizsgázni. De egy kicsit félek tőle.
Anyám írt tegnap, hogy írjak már valamit, dehát kurvára nincs kedve. Most mi a szart írjak neki? Azt hogy mindenből tök szarul állok? Legyen már jövő hét vége, mert kurvára közel állok a meggajduláshoz. Nem tudom megint, hogy mi a szar lesz.
Most megint a Runaway-hez állok közel...
Na, megint elég sok marhaságot írtam ma, úgyhogy szofisztikáltan felbattyogok a tanszékre és keresek magamnak egy konzulenst... He-he-he...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat