Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. szeptember 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. szeptember 12.

Show me how you do that trick
The one that makes me scream» she said
«The one that makes me laugh» she said
And threw her arms around my neck
«Show me how you do it
And I promise you I promise that
I'll run away with you
I'll run away with you»

Nem is tudom elmondani, mennyi mindent jelent nekem ez a pár sor. Amolyan elmondhatatlan. Ezt csak egyszer tudnám igazán elmondani, de az egyszer fordulhat csak elő, csak Vele... A Szavakkal El Nem Mondható Legszebb Mesével.

A mai nap nem is volt annyira gáz, mint vártam. Egy órám sem volt eddig megtartva. A Judy meg a Foki is kifejezetten jókedvű volt.
Az elcseszett tanítási gyakorlat miatt ki voltunk akadva, de ma már ezzel nem is akarok foglalkozni, úgyhogy nem is írok róla, csak annyir, hogy szerdán 11-re megyünk megbeszélni a beosztást. A Juditot viszont meg fogom csapkodni a töris miatt.
Tegnap délután jöttem vissza, marhára kényelmetlen volt a személy Kanizsától, meg marhára hosszú volt az út. Már egészen elszoktam tőle.
3-ra kell mennem órára, állatira nincs hozzá kedvem. Nyelves...
Nem tudom miért, de tegnap tökre ki voltam akadva, hogy vissza kellett jönnöm, majdhogynem valami pánik tört rám. Tök gáz volt. Valami sötét előérzet. Vajon miért?...

Annyira várom már a februárt! Tiszta hülye vagyok. Mintha semmi más szép nem lenne az életben meg semmi más tervem nem lehetne, vagy egyéb szép dolgok... Nem tudom, mi lelt! Pedig még csak szeptember van...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat