Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. augusztus 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. augusztus 25.

Íme, a utolsó felvonás következik, eléggé hosszúra nyúlt - bár utólag belegondolva rövid... - nyári szünidőmből. Az édes semmittevés a végéhez közeledik, s én nem tehetek ellene semmit. Tök gáz! Ha belegondolok, hogy két hét múlva ilyenkor már teljesen kész leszek!
Holnap megyek a Judithoz, hát kíváncsi leszek a dologra. Bár már tényleg hiányzik a jónép, úgyhogy jó lesz egy kicsit kikapcsolódni. És megint kibaszottul korán kell kelnem, úgyhogy asszem egész nap olyan leszek, mint a mosott szar. Még kéne valami érdekes ajándékot néznem, bár nem tudom, hogy mit. Még meggondolom. Valami húsevő növényke kéne neki.
Múlt héten láttam a kisszerelmem, hát egyre szebb lesz. Majdnem dobtam egy hátast... Imádom. Hát én nem vagyok normális, bár ezt már megmondta az Evelin is. Felvettek a koliba egyébként, bár szerintem nem volt kétséges. Csak akörül vannak némi kétségeim, hogy melyik épületben leszek, mert az nem írták meg. Nyasgem, ha beraknak a főépületbe, bár erre nem sok esélyt látok.
A Fényesné mostanában úgy nyal, mint atom! Hát kinyalhatja! Máskor meg le sem szart.
Az órarendem egész jól megvan, csak két tárgyat nem tudtam felvenni. Az egyik az elbaszott konszekutív tolmácsolás, a másik meg az a Testing vagy mi. Az egyikhez valami kamukódot adtak meg, mivel olyan tárgyak nem léteznek, amikhez passzolnának, a másikat meg az elcseszett language prac. miatt nem lehet felvennni. Nem tudom, mikor hajlandóak végre módosítani rajtuk! Arra a két titkárnőre már ráférne egy alapos verés, az biztos.
Mostanában pláne semmi értelmeset nem csinálok, ez már tényleg a vég...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat