Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-08-15

No, várom életem eddigi legnagyobb lehetőségét. Cicának köszönhetően megpályáztam Celldömölkön egy állást, ami úgy tűnik, überkirály lenne, ha megkapnám. Egy nyelviskoláról lenne szó, szimpatikus volt a tag is, aki a főnököm lenne, meg elég sokat is keresnék vele (mármint jóval többet, mint egy rohadt általános iskolában.) Egyébként az egyetlen elutasító levélen kívül baszott bárki is visszaírni akár egyetlen sort is.
Szeptember elsejei hatállyal költözöm otthonról, most már egy kicsit elegem van a légkörből. Az állásra úgy reagált anyám, mintha a legutolsó vécésnéni ajánlott volna nekem egy szarkaparó állást a hoboli nyilvánosvécén... Szóval inkább no comment.
Egyetemet mindenképpen el akarom kezdeni, cica azt mondta, akkor inkább éhezünk, de el kell hogy kezdjem.
Naon cejet engem...
Egér eltűnt.
Megint láttam egykori nagy szerelmem, pontosabban ő köszönt rám az utcán, biciklivel vót. Meg sem ismertem volna egyébként. Tök béna a haja, meg mintha kicsit dagadt lenne... No mindegy.
Holnap este értesít a faszika, hogy megkaptam e az állást, bár tegnap felbukkant még két jelentkező. Remélem, nem pályakezdők. Ha nem kapom meg, felkötöm magam!!!
Múlt héten elmentem ahhoz a nőhöz, aki most lesz végzős angolon. El volt szállva, hogy négy év alatt elvégeztem. Meg egy kicsit kibeszéltük azt a fost, amit angol tanszéknek neveznek arrafelé.
A politikai életet inkább próbálom nem követni, mer már hányok az egésztől.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat