Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. július 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. július 7.

No, újra itt. Eddig semmilyen a társadalomra nézve hasznos dolgot nem csináltam az elmúlt két hétben, amióta itthon vagyok. Na majd legközelebb. Mármint jövő nyáron. Anyukám már nyavajog, hogy nem főzök, nem mosok és nem takarítok. Persze. Még mit nem! tegnap is nagy nehezen kimostam a függönyeimet.
Az Anett meg van buggyanva. Tegnapelőtt éjjel negyed 12kor megcsörgetett, tegnap meg negyed 1kor írt egy sms-t, szintén csörgetés kíséretében. Ki fogok baszni vele, képes leszek felkelni 3-kor vagy négykor, hogy visszaadjam a drágának. Vagy reggel 5kor.
Most néztem a neptunon, hogy vannak fenn méltányossági vizsgák. hát ki az a hülye, aki törire képes kivenni? Pláne egy szar kollokviumra?! Ez már tényleg gáz! angolon persze egy deka vizsgaidőpont nincs fenn, na nem mintha kivenném arra a fosadék irodalomra. na mindegy. Majd jövőre.
Akkora vihar volt múlt héten, hogy csak na! A bátyám majdnem idegrohamot kapott, mivel beázott megint az a szar ablak, és már mindent kipróbált, de nem használt semmi. Ott állt a vödrök meg rongyok között, és mosogatta fel az esővizet. Állati volt.
anyukám meg szépen majdhogynem bedeszkázta az ablakot. Természetesen az új szekrényen szögelte a deszkákat, az eredmény magáért beszél.
Múlt héten hallottam, hogy a kedves felsőszomszédomat valaki szarrá verte, kórházba is került. Azóta persze már jobban van, tuccog rendesen.
Macskám nagyon édi, egyfolytában döglik. Nameg rajtam gyalogol keresztül.
Komolyan mondom, kicsit hiányzik a suli. Márminthogy inkább a banda hiányzik. A Jucusnak most írtam egy emilt, meg küldtem neki egy édes kiskori képet magamról, csak szerintem szar lesz, mivel elfelejtettem tömöríteni. Az Anettnek meg érik a lila folt szeptemberre. Orsikát kéne már zaklatnom egy kicsit, de kurvára nincs pénz a telefonon.
a horoszpókom aszonta, hogy valami ma lesz szívügyek terén, hát nekem nem úgy tűnik, mivel már fél éve nem találkoztam Vele. Több is. A Katát kéne valahogy elkapnom, de az a szar deviantart nem jön be itt a könyvtárba. Fura, hogy van chat meg minden szar, és pont az nem jön be.
No, ennyi elég volt, asszem kicsit honfoglalózok, nameg megnézem az emileket, aztán tűnés haza, mer jön az Ibolya.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat