Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005-11-23

No, szerda. Nem is tudom, mikor írtam utoljára. Annyira el voltam havazva az utóbbi időben, hogy az már szenzációs. Most is egész nap a Bolyai meg az A között szambáztam, úgyhogy asszem ma sem lesz kilométerhiányom.
Ma már túl voltam a negyedik órámon, egész jól sikerült, sőt ma kifejezetten happy vagyok, mert a Lilla hospitált nálam, és aszonta, kurva jó volt az órám! Tök állat. Aszittem, hgoy csak ilyen... plutty. De nem plutty.
Holnap négy órám lesz. Marhára durva lesz, főleg a 12-esekkel.
Az Anett egyébként négyest kapott, elég gázak voltak az órái. Ki is volt akadva a végére rendesen. Mondjuk én is szeretnék rajta túllenni már. Engem szerencsére nem nagyon oszt a nő, talán tetszik neki, ahogy veszem a dolgokat. Az Anett kapott tőle rendesen...
Ja, múlt héten Katona egy paraszt tirpák volt! Kb. azt vettem észre a szövegéből, hogy nem fogja aláírni a félévemet, mivelhogy nem jártam be órákra. Sőt, úgy fogalmazott, hgoy szerinte én egyetlenegy órán nem voltam. Mindenki csak nézett. Nagyon bunkó volt!
Olyat tudnék most aludni! De nem tehetem, ugyi, mer még fel kell készülnöm a holnapi órámra.. Überkirály. Jó, persze, egy kicsit várom, de azért szeretnék már tényleg túllenni rajta.
Ja, beszéltünk ám a szagokról, nem volt kiakadva, azóta semmi gáz.
Most már haza akarok menni hétvégén, mert kezdek bekattanni.
Anyukám vett nekem valami telefont, állítólag vmi kamerás Siemens. Jól van.
Megnézzem ma a Megasztárt?.. Lehet, hogy inkább készülnöm kéne holnapra.
Mi a szarról beszélgessek a negyedikesekkel?!!!!!!! Aszongya a nő, hogy barátkozzak össze velük... Kössz. Merthogy nem sokkal vagyok idősebb náluk. Csak az a különbség, hogy én most marhára tanári szemmel nézem a dolgokat és lehet, hgoy nem leszek rá képes, hgoy annyira közvetlen legyek velük. Ha igen, a bratyizást meg el kéne kerülni, mert mégsem helyes.
Mary barátném kapott egy ocsmány levelet valami patkánytól... Hát... Üzenem az illetőnek, hogy nyaljon rozsdás kerítést, persze szögesdróttal együtt.
No, béfejezem, oszt lehet, hogy elmászok haza, de talán még egyet honfoglalózok.
szofisztikált tsá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat