Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2007-03-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2007-03-19

Nohát, csak úgy tengek-lengek napról napra... Kéne valami életcél. A mostani csak annyi, hogy élni, meg néha megpróbálni pénzt keresni. Ez pedig így nem igazán oké... Állásom még mindig nista, diákok akadnak, most éppen telefonon bohóckodok a Unionnál... Eddig egy fillért nem kerestem vele...
Kedvesemmel jól kijövünk, néha persze pici összekapás, de nem túl gyakori azért. Szegényt rakosgatják össze-vissza a munkahelyén, kicsit para van, nehogy kirúgják, mert akkor tényleg éhen döglünk.
Ja, erről jut eszembe: ROHADJ MEG, GYURCSÁNY!!!
A múlt hét egész jó volt. Csütörtökön tök spontánul meghívtuk ebédre Barnáékat, az tök jó volt. Akkor jött vissza Christin Németországból, Barna úgy tudta, hogy pénteken jön vissza, úgyhogy baromi nagy meglepi volt, amikor ott beszélgettünk a szobában, aztán egyszer csak benyitott Christin... :)))) Szemi szokás szerint szerencsétlenkedett, hát igen..
Másnap Barnáéknál ebédeltünk, ja megnéztük a parfümöt. Nem volt rossz, de a hangerőt nem tudják kezelni a Savariában...
Pénteken megyek haza, baromira nincs hozzá kedvem. Bár most már 3 hete voltam utoljára otthon.
Basszus, már mindjárt április. nézegetem a hirdetéseket, néha még keresnek is angol tanár (internet), de még véletlenül sem itt a környéken. Ahova meg írtam, basznak visszaírni...
A márc. 15 egész nyugis volt ahhoz képest ami októberben volt. 5 hónap kordon mögött - kíváncsi vagyok ezek után hogyan néznek Mo-ra a külföldiek. Szerintem eddig is röhögtek rajtunk meg lenéztek, ezek után tényleg eláshatjuk magunkat.
Tegnap azon röhögtem, hogy Gyurcsány igencsak erősítgetni a szovj... orosz kapcsolatokat... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat