Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-07-27

Nohát, majdnem egy hónapja írtam utoljára, de durva! No igen, elfoglalt ember vagyok.. Azért ez így nem igaz: inkább lusta vagyok.. Meg nem is tudtam hozzáférni a tevémhez egy darabig, mer a rendszer nem engedett be. De most.. Azt sem tudom mivel kezdjem, annyi minden történt, úgyhogy csak a lényegeseket.
Dúl a l'amour, szeressük egymást gyerekek, meg miegymás, kiscicám nagyon aranyos, asszem állatira belém van esve szegény :)))) A munkatársai szörnyülködtek, hogy két oroszlán jár egymással. Na igen, én mondjuk szerintem ezerszer rosszabb vagyok, mint ő.. Volt nálam hétvégén, pontosan két napig, kurva jól éreztük magunkat, holnap este meg én megyek hozzá. Mondjuk nyavajog, hogy messze vagyunk egymástól meg minden, de most mit lehet tenni?
Állás még nix. Nemtom, lesz-e. Remélem.
Egyetemre felvettek, tegnap küldtek egy sms-t. Ugyebár angolra természetesen, hiszen azt jelöltem meg első helyen... Múltkor valami idiótától kaptam egy levelet (a tanszékről), hogy lekéstem a felvételit meg ilyenek. Nemtom, ki volt az az észkombájn, de ahhoz képest felvettek.
Valami idegbeteg szomszéd ki akarta herélni a tesómat, mer szerinte úgy parkolt az udvaron, hogy ő nem tudott beállni a kocsijával. Ahhoz képest még én is be tudtam volna állni a garázsába szerintem, pedig nincs is jogsija. Üvöltözött mint valami elmebeteg, utánna meg a Fényesné kezdett el pampogni a többi vén ribanccal.
Voltunk egyet anyámékkal vacsizni szülinapom tiszteletére (kár, hogy jövő szerdán lesz...).
Nemtom, mit vegyek a másik lusta macskának szülinapjára! EGy szívecskét meg cerkát már beszereztem, de a többiről lövésem sincs. Talán valami könyvet. Passz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat