Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Valentin-nap...de pocsék.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Valentin-nap...de pocsék.

A mai napom egy merő szar volt...olyan szarul éreztem magam egész nap, mint állat, viszont megvan, hogy mi lesz az a sportág, amiben legközelebb teszem próbára magam: paintballozni fogok
Eddig is tetszett ez a sport, de még nem annyira, hogy ki is próbáljam, de most elhatároztam, hogy megyek és viszek pár havert is, hátha rákapunk a dologra.

Az acélbetkós nem volt rossz (mármint így többet járkálni benne) és a többiek szerint is jól áll (mondjuk én az ő váleményükre teszek, nekem igazán csak a barátok véleménye számít)...kicsit kipofoztam a táskámat is: végigraktam kúpszegecsekkel és az ördögöm is kapott egy orrpiercinget, meg egy fülbevalót (ha már magamnak nem tetetek be...most őszintén, hogy néznék ki??Mint, aki benéz)

De legalább kaptam 2 3-ast németből és a mai doga se lesz rossz, mert csak egyet nem írtam le, de arra már nem volt idő, mert az a vemhes kurva hamar elszedte tőlem a dolgozatot.

Most pedig megyek és csinálok egy pár adag csúsztatott palacsintát, mert a nővéremék most tartják az ötödik évfordulójukat (igazából nem ilyenkor jöttek össze, csak már ők se tudják, ezért valentin-napon ünneplik meg...így egyszerűbb) és gondoltam meglepem őket.

Jó éjszakát mindenkinek!!

U.i:A Valentin-napra való tekintettel festem pirosra a betűimet, hogy ennyiben is jobbá tegyem.Nem baj...majd legközelebb. ;))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat