Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Nem tudok aludni!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Nem tudok aludni!

Ezért aztán írok egy kis helyzetjelentést...bár már az is helyzet, hogy egy ilyen fasszopó két hét után nem jön álom a szememre.

Erikával "kicsit" összevesztünk...pontosabban felkapta a vizet és kijelentette, hogy hagyjuk az egészet...hát én kurvára nem akarom hagyni...de tényleg tök fura, hogy ilyen elhatározásra jutottam...főleg miután alig ismerem...de mégis mintha már évek óta együtt lennénk.

Mivel mindig olyan hideg, mikor találkozunk, rákérdeztem és erre azt válaszolta, hogy mit várok...talán ugorjon a nyakamba...hát nem tudom...szar napom volt egész nap, de ez azért nem hiányzott...mondom, nem, de legalább a szemembe nézhetnél, mikor hozzám beszélsz.
Aztán arra hivatkozott, hogy én nem szeretem, ha a lány kimutatja az érzéseit...hát én inkább azt nem szeretem, ha idő előtt mondja ki...inkább csak mutassa.Szóval kicsit félreértette a játékszabályokat, de erről javarészt én tehetek...de hát faszom, olyankor még ki gondolta volna, hogy ebből lesz is valami??
Nah mindegy...végülis mondtam neki, hogy elég furán csinálja a dolgokat és megbízom benne, de azért ennek az egésznek van egy elég átverés szaga...ezért akartam tisztázni...erre rohadtul felkapta a vizet és mindent a fejemhez vágott...hát én nem tudom, komolyan:
Egy ilyen okos lány hogy a picsába lehet ilyen tapasztalatlan?Meg ilyen hirtelen idegbeteg...komolyan olyan türelmes vagyok vele, mert tudom, hogy a volt barátja miatt még van mit feldolgoznia, erre ez kapom...félreértések sorozata.

Más:

Pénteken találkoztam Patrikkal és hát politizáltunk, meg úgy beszélgettünk, mint ahogy szoktunk és nekiállt kibeszélni az emberkéket...komolyan nem tudom, mi a fasz van az emberekkel...aztán meg felhozta azt a faszságot, amikor Enikő kibaszott (azt hiszem január 10-én), hogy akkor ki nyomott fel...ki a faszt érdekel...inkább örülök neki...nélküle nem bizonyosodtam volna meg arról, hogy mennyire nem bízik bennem...de mondjuk ezért nem is csoda, hogy megcsaltam...de az mondjuk már csak a helyzet kómikuma, hogy pont akkor nem, amikor felhívott, hogy lebasszon érte...micsoda egy vicc.

Nah de mindegy...remélem valamikor majd megint jóban leszünk...bár nem rajtam múlik.

Írtam önéletrajzot egy melóhoz...pofázni kell, úgyhogy király...ki az, aki nálam jobban tudja használni a pofáját... :pp
Már csak az kell, hogy felvegyenek...nagyon örülnék neki, mert ezen áll vagy bukik a következő pár hónapom.

Erikát majd felhívom, vagy nem tudom, de nem engedem el...faszt...nem akar elveszíteni, erre ilyennel jön nekem...de ha ő hív fel, akkor még jobb. :DD
Már pedig majd vmelyik nap fel kell hívnia az UTP kábel miatt.

Na szevasztok!

Ui.:Micsoda véletlen...kettővel ezelőtt is ugyanez a cím és ugyanez a szín...csak mondjuk azóta már eltelt majd egy hónap.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat