Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Csütörtök...de humoros. ;)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Csütörtök...de humoros. ;)

Ma minden oké volt, csak az a büdös kurva Barta ne jött volna órát tartani...megjelenik azzal az undorító bájvigyorral a fején és ilyet szól "Elvinném a németeseimet..." Na vigye a seggét a műtőasztalra!
Mind1...túléltük és most egész normális volt...biztos alápakolt a palija, bár nem tom...sztem nincs neki, vayg csak vak.

A nyelvtan oké lett, az info nem annyira, de torony magasról leszarom, mert nem az én hibám, hanem a gépé...ezt meg is mondom a tanárnak, hogy ha azt akarják, hogy jól dolgozzak, akkor adjanak az egészre egy órát és egy használható gépet.
Hazafelé minden oké volt...egész jól éreztem magam és még levegőt is kaptam, haverokkal megittam egy üdítőt (csak én ittam körtelevet, de ha vkinek baja van vele, az nyaljon be csontig) és folytattam az utamat.Hazaérve olyan csönd fogadott, mint állat...húúúúhh...tudok relaxálni, király.

Mivel már hónapok óta nyaggatnak az MSN-nel, most feltelepítettem egyet és jól levédtem a gépet, hogy senki ne törhessen be...bár nem is igazán fordul elő, de jobb félni, mint megiedni.
Most még leírom, hogy írok és hogy éppen zenét hallgatok és képzeljétek...a naplómnak ez az x-dik bejegyzése...az azért nem semmi. ;))

Bye mindenki!!

U.i:Msn...hát megpróbálok azért a tanulásra és a munkára is koncentrálni, de így legalább tudok meló közben beszélgetni. ;))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat