Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hmmm...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hmmm...

Nem tudom, miért írok ilyen ritkán a naplómba...pedig nem az van, hogy nem történik semmi, mert pl. a két kirándulást nem írtam le, meg azt a hétvégét, amit végighülyültünk Eszterrel, meg a szerdát sem, pedig az fontos mérföldkő volt.
Valahogy nem akarom megosztani az élményeimet másokkal...ezek olyanok, mint egy szappanopera, az emberek azért figyelik, mert velük nem történik semmi...nem mintha velem bármi jó is történt volna...valamiért mindig eszembejut, hogy "És mi van, ha ez is csak kihasznál, átver?".Tudom, hogy ez teljesen alaptalan, de mégis bennem van a gyanú...ha nem lett volna annyi bajom a csajokkal, akkor most nem lennék ennyire bizalmatlan, nem óvatoskodnék.
Azt hiszem, rosszul döntöttem...nekem mégis inkább az egyéjszakás kalandok valók...elmegyek vele gödöllőre és mikor visszajövünk szakítok vele.Szeretem, de én nem tudok így élni.A gondolataim és az érzéseim egyre csak szétszakítanak és nem tudom már magam sem, hogy miért is élek.Nem szeretném, ha később fájna neki...inkább most eltűnök az életéből örökre.
Enyhén ironikus a helyzet, nemde??
Egész életemben kerestem egy nőt, aki megért és igazán szeret (és én is tudom szeretni őt) és most, hogy megtaláltam önként lemondok róla és a boldogságról.

Amúgy a bizonyítványom jobb lett, mint a bátyámé elsőben és a fater attól függetlenül baszogatott (a bátyámat akkoriban nem)...utálom, mikor kivételeznek...és miért??Azért, mert én nem vagyok seggnyaló, én senkinek nem hajtok fejet és soha senki nem mondhatja meg nekem, hogy mit csináljak.
Tegnap is elkezdi nekem, hogy vigyek magammal szappant...egyrészt minek, másrészt meg a szappanra érzékeny a bőröm, nem használhatok akármilyet.Halál komolyan, ha szappant használok kézmosáshoz, akkor kijönnek ilyen vörös foltok és egyszer volt már olyan is, hogy lemarta az ujjamról a bőrt (de csak egy kis részen).Én meg ott röhögtem...én ilyen természeti hulladék vagyok, ha lúg folyik a kezemre, kutya bajom, ha meg beszappanozom, akkor szétmarja.
Ki érti ezt??

Nah...szóljon SlipKnot-tól a "The Nameless" című szám!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat