Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Jobb, vagy bal??

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Jobb, vagy bal??

Miután arra kényszerültem még a tavalyi év során, hogy megtanuljak bal kézzel írni, miért ne folytatnám tovább...sok hasznom lehet még ebből a köcsög balomból...igaz, hogy leginkább a bal oldalamat érik a BALesetek, de az az erősebbik felem is, szóval pafff...szumma szummárum, elhatározásom a következő...ezentúl naponta váltom a kezeimet az írás szempontjából.
Gitározni ráérek megtanulni balkézzel később is...főleg, mert concord nyakú gityóm van, amin gázosabb átcsattantani a húrokat és balkezest csinálni belőle...

Az normális, hogy én discot hallgatok...illetve hát nem is igazán disco...inkább kevert műfaj, de aki ismeri a blöffben a cserkészős jelenetsort, az tudja, melyik zenéről van szó. :DD Kurvára bejön...

Lényeg, hogy tele van a faszom, de rendesen, főleg, ami a tanulnivalóimat illeti...na mindegy...kibeckelem valahogy...eddig is volt valahogy, ez után is lesz.

Ma hazafelé volt pár igencsak murilló egyén a buszon...gondoltam, hogy elkapom őket és kitöltöm rajtuk irányukban évek óta táplált fortyogó haragomat, de mivel együtt sem rendelkezhettek annyi erővel, mint amennyi nekem megadatott, ezért azzal a jól bevált módszeremmel éltem, hogy a kisebbeket nem bántom...pedig igencsak lett volna hozzá érkezésem.

A kissé régies beszédet akinek le kell fordítania...hát egészségére, a murillót pedig azt hiszem nem kell részleteznem, aki ismer, tudja mikre gondolok.

Hát ez van...tetszettek volna forradalmat csinálni!!
Csókolom!

U.i:"I'm comin', comin'...i'm comin' baby, i'm comin..."

U.i part II:az új áDy v3 modell...szűk helyekre is befér...bár kissé nehezen. :ppp



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat