Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Nagyon süti!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Nagyon süti!!

Már csak kibaszott 8 nap és leveszik a gipszem...persze utána jön zsinórban 4 dolgozat és az még csak a matek...a többit (ha van több) nem tom, miből kell majd.
A tegnapi napom a bnőmmel és a családjával töltöttem...reggel rögtön kicsíptem magam és mentem hozzájuk, hogy onnan húzzunk a József Attila színházba a Gárdonyi suli fennállásának 110. évfordulójára...egy enyhe kitekintést megengedek magamnak:Nem is tudtam, hogy ilyen jól áll nekem az öltöny, út közben 4 csaj nézett utánam, csajoméknál pedig a család mind3 női tagja így egyszerre...tök nagy volt.Azt inkább nem mondom, hogy hazafelé hogy néztem ki :DD...
Szóval végignéztük az előadásokat/műsorokat és egész cool lett volna, ha Eszter nem csikizett volna egész végig. (így is tök jó volt)
Visszahúztunk hozzájuk és én már készülődtem volna haza, mikor Eszter mondta, hogy ne menjek, maradjak ebédre, úgyhogy maradtam, mert amúgy se nagyon volt kedvem menni.Végülis ebéd után úgy alakult, hogy egyedül maradtunk a lakásban (csodálkozom, hogy Péter bá egyedül mert hagyni minket...mondjuk azon se balhézott, hogy ketten jöttünk ki a WC-ből a múltkor) és egy kicsit beszélgettünk, meg enyelegtünk ezerrel...megmasszíroztam a hátát, ő meg cserébe össze-vissza karmolt (de mondjuk akkor már nem a hátát masszírozgattam).Végülis egész jól elvoltunk fél kettőtől negyed hétig.

Na most vmi baja van, úgyhogy megyek beszélek vele...biztos az ősei veszekedtek megint.

By everyone!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat