Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hát ez jó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hát ez jó...

Reggel késtem kerek egy órát, mert én úgy tudtam, hogy nincs első órám, de ezek szerint volt...nem baj, az ofőm igazolta nekem.Csóközön tanárnő!Örök hála cica!!!
Ma voltunk múzeumba osztállyal...olyan unalmas volt, mint az állat.Egész nap szar volt a kedvem, de szerencsére találkoztam Eszterrel és egyből jobb lett minden. ;DD
Aztán hazajöttem és tulajdonképpen nem is emléxem, hogy mi volt ezután...arra emléxem, hogy elkezdtem írni a kémiámat, mert ugye az én fasz maximalista fejemmel 3 oldalt írtam (tulajdonképpen segítőkészségből, mert tom, hogy ki nem fogja megírni és akkor annak adok majd egy példányt...nem akarom, hogy bebukjon ematt).
Most éppen zenét konvertálok és még van egy jópár...faszért szerzek zenét, ha nem kódolom egyből mp3-ba.

Ma ismét volt alkalmam kötekedni egy kicsit, de nem volt vészes...amúgy utálom a végzősöket...olyan nagypofájúak, pedig az egész banda nem tud annyit, mint egy vendégmunkás.Mondjuk az én kis kedvencem biztos tud valami jót...(olyan jól néz ki a csaj, hogy nem is akarok odamenni hozzá...nade majd a ballagásán megkérdezem tőle, hogy van-e kedve ismerkedni)

Pfúúúújjj...bazzeg.Most jutott eszembe:
Kotorásztam ma a táskámban az ajtósinál a padon és egy gyerek rámosolygott Esztire (aki ott ült mellettem) és mikor elment mögöttem megstírölte a seggem...Eszti meg leadta a drótot én meg olyat ugrottam...fhújjj bazzeg.Vagy nőies alakom van, vagy ő volt buzi...de sztem ez utóbbiban több a fantázia.
Fhújjj...ez a trauma egy életre bennem marad...de remélem soha nem lesz alkalmam egy burnyák kezéhez a seggemen, akkor aztán meghal az illető.

A rossz dolgaim közül kilőve az antiszemitizmus (remélem jól tudom, hogy mit jelent, ha nem akkor elnézést!)...eddig se nagyon voltam az, csak az apám fasz nézetei ragadtak rám, de leráztam a mocskot.Úgyhogy, aki bántja a zsidókat, (legalábbis akiket ismerek) annak felrúgom a fejébe a hájas seggét!!!

Nah amúgy peace és minden jót mindenkinek!!

U.i:Remélem a legközelebbi bulin lefotóznak...azt akkor felteszem az AL-omra...olyankor nagyon orientált fejem van.És akkor még csak nem is ittam. ;DD

U.i II:Megint szereztem új rammsteint (amúgy biztos kurva régi, de nekem új és tetszik is).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat