Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Sírok bazzeg...SÍROK!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Sírok bazzeg...SÍROK!!!

Nem tom, hogy mi a faszom van velem, de megnyíltam...
Első lépésként szépeket mondtam a bnőmnek, de hogy mit az már maradjon az én titkom. :))
Aztán a hugával beszélgettem el négyszemközt és rájöttem, hogy ez a csaj ugyanazokkal a problémákkal küszködik, amikkel én ilyen idős koromban.Úgy érzem, nem hagyhatom segítség nélkül...nem leszek jótündér, de segítek neki átvészelni ezt a szart, ha már nekem soha nem segített senki.

Rövid kis beszélgetéssel zártam a napot, amit Kingával folytattam...hát nem tudom, de most olyan jól esett vele beszélgetni, kiadni magamból, amit szombaton lenyeltem (nem, nem hánytam ki a Whisky-t).Jó látni, hogy valamelyest aggódik értem és törődik velem.

Átfutott az agyamon az a gondolat, hogy esetleg találkoznék vele és a barátjával vacsora erejéig és tudnánk beszélgetni...nagy előrelépés lenne tőlem, de azt hiszem erre még nem lennék képes.

Ha már ilyen kedvemben vagyok, felhívhatnám a Fanny-t és beszélgethetnék vele...csakhogy elképesztően makacs természetemnek köszönhetően nem teszem meg...én soha nem kérek bocsánatot, ha nem vétettem.Akkor fejet hajtanék, én pedig csak a természet és a kapaszkodók előtt hajtok fejet...különben bebaszom a homlokom és az nagyon szar tud lenni (főleg hirtelen).

Nagyon jó napom volt és holnap nekem nem lesz suli sem, úgyhogy jó. :)) -nem sírok, de azért meghatódtam, meg milyen címet írtam volna?-

SZERETLEK ESZTER!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat