Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Heh...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Heh...

Kíváncsi vagyok testem minden csepp vérére, aki még kíváncsi az jöjjön ki a hősök terére...mindig is a nagy felhajtásokért rajongtam...most végre úgy halhatok meg, hogy mindenki látja és mégse tesznek semmit...de magammal akarom vinni azt a tetüt, akinek köszönhetem ezt a tévedést, amit a sok gyökér humorosan életnek nevez...
Ég veletek, és kívánom, hogy ma éjjel lángoljon minden újszülött szív és ahogy kinyitja a szemét haljon meg!!
Igen, zűrös napom van és azt hiszem, hogy innentől a másik énem veszi át az irányítást...úgyis szeretem a vér ízét.A tetves geci vérével akarom lefesteni a szobám falait és a fejét kiteszem trófeának.
Faszért nem tudok én soha megdögleni, mikor lenne rá esélyem??
Hogy baszná seggbe egy rozmár azt, aki kitalálta, hogy élnem kell.

...olyan segg vagyok...holnapra úgyse lesz semmi bajom.
Huh...remélem rákos vagyok, akkor legalább szépen lassan dobom fel a talpam...óhhh, de várom már, hogy becsukjam a szemem s mint az álmaimban is volt, az a fehér ruhás lány nyújtaná felém a kezét.
Dehát ez csak álom...engem még a pokolból is kibasznak és akkor megint ide kerülök erre a rohadt kis szarra, amit lassacskán fölemészt egy vírus...a vírus neve, ember és a kis szar lenne a "Föld".

Nah...most, hogy kisiránkoztam magam, mindent szétverek, felöltözöm, megkeresem a legközelebbi kocsmát (202,5 méterre van) és bebaszok. -Becuse i'm stupid, angry and i'm in love-

"Life is just like Chess...You know the moves and how to take it, but you don't know the perfekt time to take the perfekt move."
This is my personal attitude to life.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat