Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Ez a kibaszott hó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Ez a kibaszott hó...

Reggel kaptam egy 5-t kémiából...egyszer se néztem át az anyagot, úgyhogy lekopogom, hogy mikor nagyon szar a kedvem és csak rövid szavakban beszélek, akkor sokkal jobban mennek a dolgok...persze hétfőn ettől függetlenül szar lesz az az ómagyar szarság.
Muterom természetesen nem készítette elő az öltönyömet és nem vasalta ki az ingemet és még csak itthon sincs...olyan jó, rá mindig lehet számítani.
Apám meg most benyal nekem csontig...ezt az undorító kis gecit.Reggel odajött hozzám ébresztgetni...meg akarta simogatni a fejem, én meg ellöktem aztán 2 lépést hátra..."Na tűnj a szobámból, most!!"Azzal a köcsög szaros kezével, nehogy már hozzám érjen.
Suliban megpróbáltam elhülyéskedni az időt, hogy kicsit javuljon a kedvem, de nem jött össze a dolog, úgyhogy passz...Lackóval részeget játszottunk és megint majdnem összepisálta magát a röhögéstől, úgyhogy örülök, hogy legalább neki jó volt a napja.

Nah...megyek összekészülök, mert mennem kell arra a faszságra...de lehet, hogy el se megyek a KI-BE BASZOTT HÓ MIATT...faszom eldurran már, hogy ezek a kis fosok folyton esnek...ez idegesítőbb, mint a farkam.

Nah...már rajtam van a gatya az ing a zakó és még a nyaktekerészeti mellfekvencet is sikerült fellvennem és még van negyed órám, úgyhogy addig...hja nem.Pisálnom kell.

Na bye!
Majd holnap elmondom, hogy mi volt, vagy tán még ma.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat