Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Kimaradt egy hónap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Kimaradt egy hónap...

Amúgy elég szar a helyzet, de igyekszem jól állni a dolgokhoz...nem félreérteni...lényeg, hogy sokfelől érkezik a szar és a gond, főleg, ami a sulit illeti.
Tele van a faszom a szalagavatóval...főleg a tánctanárral...illetőleg inkább a tánccal és ebből következik, hogy a tánctanárral is konfliktusaim vannak...nomeg a faszom tele, hogy ki se tudok ugrani, mert csinálják ott nekem a drámát, hogy cserbenhagyom a társaimat...szuper...na de megvan az ideális megoldás...szalagavató előtt gyors berúgás, utána pedig lassú továbbrészegedés és nézünk valami koncertet...vagy csinálunk, de akkor valami istenit.

Egy szóval nem nagyon van bennem lélek, de igyekszem megtartani a humorérzékemet, gyarapítani a tudásaimat és túlélni a mindennapokat.
Igazából az zavar a leginkább, hogy sokszor jut eszembe az én szívem választottja...lehet, hogy kéne nekem valami változás...a múltkor láttam őt az utcán...nagyon megfájdult a szívem és sajnos nem volt olyan zene, ami ezt az érzést elnyomhatná...még kedves barátosném sem elég ehhez...
Mondjuk tényleg igyekszem tartani magam, mármint így gitárilag is...kicsit korlátoznom kell mindenemet, hogy gitározhassak, meg legyen időm magam elég bambulni...bár lehet, hogy a suliban erre vannak a lyukas óráim, de hát akkor nem megy...akkor marhulni kell.

Na hagyom a faszságaimat!
Legyetek jók, ha tudtok és vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!!!
Szevasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat