Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Végülis jó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Végülis jó...

Hát én ma nagyon kész vagyok...mondjuk én már 9 éves korom óta kész vagyok, csak mindig más perspektívából szemlélem magam...furcsa mondjuk, de azért hozzá lehet szokni.
Szóval a mai nap azért volt kész, mert először a fater hozzámszólt...ez mondjuk még tegnap volt, de ma még mindig nem húzta ki a netemet...csak néztem magam elé, hogy mi van...na hát a fater érdekes "szarházias" fordulatát még lesajnálom, mert hoppá és utána csapom tovább a zsírt...na ez most spontán jött...
Aggódtam a legjobb haveromért, mert kiment Gorgoroth koncertre, én meg ugye basztam vele menni, úgyhogy egyedül hal meg szegény fasz...ma még nem is láttam, úgyhogy már össze vagyok szarva...holnap megyek oda és meglátogatom egy kis igényes Villányi vörössel...remélem nem került kórházba.
Na végülis a húgom is betegeskedik, szóval én most szanaszét aggódom magam...de legalább nem gondolok a magam bajára...HOPPÁ...HOPPÁ...azért már tudok valamit.

Na szevasztok!!

U.i:Ez a bejegyzés nem 14-ei, hanem 13-ai!!!

U.i II: Ez az jú teveclub olyan szar, mint állat...ennél már csak az informatika órák szarabbak, nameg persze a köcsög rendszergazdánk munkája...egy szaros hálózatot nem tud beállítani.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat