Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
A nyár utolsó napja...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
A nyár utolsó napja...

Hát elég jól kezdődik...a nagyfejű rögtön azzal kezdte, hogy az a munka, amin két napig éjjt nappallá téve dolgoztam nem jó, úgyhogy kijavítottam gyorsan...nem is tudom, mikor keltem utoljára 6 óra előtt...nem hogy 6 előtt...még 9 előtt se nagyon, mindegy.
Úgy döntöttem, hogy a mai kis szorongatás, fitymaporzás és tankoló zabálás után pihenek egész nap...még mielőtt a legrosszabbra gondolnátok, nem, még véletlenül se itthon fogok pihenni...nekem nem az a pihenés, hogy döglöm, egy faszkalap meg ordít, mint a fába szorult féreg...ez még a sulinál is kimerítőbb.
Én pihenésképpen inkább elmegyek és jól szétröhögöm magam a barátaimmal egy kiadós kis gitárbolt keresés közepette...egész jó kis Road Trip, hiszen jó messze van az a hangszerbolt és -bizományi, úgyhogy addig faszául elleszünk (úgyis szeretnek minket a belvárosban...na azért nem annyira).
Találkozom viszont egy nagyon kedves barátommal, aki történetesen nő és bármit mond TÖK JÓL NÉZ KI!!!!!! @-}-'-- (<--ezt neked babám)
Hát nem is tudom...valami frappáns és vicces belépőt találok majd ki...meg is van, de nem lőném le a poént, hátha még feljön és megnézi...

Na szevasztok, majd mesélek.

U.i:Nem, nem tettem túl magam Eszteren, csak ez az év kemény lesz és kell valaki, akivel meg tudom beszélni, ha valami gáz van és meg tud vígasztalni, ha mérges vagyok vmi miatt...és én úgy hiszem, hogy ő ilyen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat