Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Az EMO-k kibaszott gázok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Az EMO-k kibaszott gázok

EMO-nak lenni gáz...miért?
Mert nem más, mint egy divatszar.A sok hülyegyerek ki akar tűnni, ezért buzinak öltözik...hát azt hiszem, egy kalap alá vehetem az EMO kisfiúkat és kislányokat, úgyis kb ugyanúgy néznek ki...
Egy idő után annyi lesz az EMO, mint a pelyva és akkor aztán majd az is ugyanolyan átlagos (kommersz) szar lesz, mint a fújt fuxok, a műköröm, vagy a Dévid Bekem-féle részegvoltafodrászom haj.

Gratulálok a divatbuziknak, akiknek már annyira nincs egyéniségük, hogy mindig kell, akit majmolhatnak.

Egy érdekes vonásomról:
Én anti-divatos vagyok, de ez mondjuk most ki is tűnt...mindig mikor valami jó kis dolog már leáldozóban van, én akkor próbálom ki, vagy akkor is megmaradok a magam egyéni stílusánál.

Nah...most igazából az EMO-kat akartam kicsit szidni, de hát olyan szintű divat az egész, hogy nem is tudok róla mást elmondani, minthogy szar zenét utánzó hangokat kell hallgatni, kényelmetlen répanadrágot hordani és mindennap egy kicsit mélyebbre süllyedni magunkban.
De most komolyan...aki túl érzékeny, az mi a faszomért mutogatja magát?Talán azért, hogy őt most szeretni kell, ő most kimutatja az érzéseit és ezért mostantól feketében fog járni?Ez nálam már évekkel az EMO előtt jelentkezett, csak én mondjuk egy kicsit elegánsabb módon nyomtam ezt és fekete inget viseltem.
A másik...ha az emberben mindentől egy világ dől össze, az nem túlérzékenység, hanem egyszerű gyengeség...ezért is fordulnak magukba ezek a szánalmas kis faszok...mondhatom, ez a legjobb módszer.

Megfigyelhető még ezeknél egy igen kellemes kis belterjesség...mondjuk (új-)normális ember nem tűrne meg maga mellett egy EMO-t...bár azt se nagyon tudom, hogy két eszméletlen gyenge jellem, egy-egy szarburokba zárva hogy bírják ki egymást, de a magamfajta tényleg érzékeny, de annál keményebb és tapasztaltabb férfi...hát szerintem egy hét után kinyírnám, ha a csajom rákezdene valami ilyesmire (nem mintha lenne, vagy kéne).


Nah, majd folytatom a faszságaimat, most irány a másik gép.
Szebb jövőt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat