Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Nem tudok aludni...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Nem tudok aludni...

...na de a fejem attól függetlenül kibaszottul hasogat.

Tegnap jól kiordítottam magam a köcsög osztálytársammal...mindenkinek nagyon a bögyében van, de én most megelégeltem...hétfőn úgy pofán fogom vágni, mint atom...legalább ezentúl lapos lesz a pofája.

Szedtem le francia zenéket a minap...HÁT arról szó sem volt, hogy "ősrégi" disco slágerek, de nyugtatott az a gondolat, hogy ismerem mindegyiket még a musicboxról. :DD

Na most, hogy így megvolt a nosztalgia:

Ha sikerül elég tököt (vagy felest) préselnem magamba, akkor végre elküldöm a picsába Esztert...kicsikét elegem van belőle, hogy nem vagyok képes továbblépni...bár, hogy így őszinte legyek, a pasiját így pekniből kiütném...már csak a poénért megérné, meg akkor magától hagyna békén a picsába. :DD
Nem is igazán tudom, mi a fasz ez a hirtelen kakaskodási vágy bennem, de áááááááááááhhhhhhhhh!

Találnom kell végre rendes munkát, mert ez így szopás...a Mozartból komolyabb pénzem nem fog származni, ha ez így folytatódik.Csak ne lennének ezek a fasszopó diákszövetségek...tiszta rablás.

Hát akkor most hirdessünk is egyet:

Még mindig keresem a tőlem leginkább különböző francia származású rövid hajú csajt...na persze nem öncélú divatozásból, hanem csak úgy, de azért elbeszélgetnék egy ilyen emberkével...szigorúan 16 év fölött!!
Ugyanitt gyakorlati tapasztalattal rendelkező billiárd partner kerestetik, tuti nyerő, ha a két hirdetésre együtt tudsz jelentkezni!

Na mindegy...megint fasz vagyok. :D

Na szevasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat