Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Huh...kissé szarul vagyok megint

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Huh...kissé szarul vagyok megint

Össze kell kapnom magam...belehúzni a suliban és minden téren, mert ez így ultraszopás lesz...
Ma megírtam egy fizika dolgozatot, ami drága Fehér köcsög szopatásból íratott...úgyhogy erre én azzal válaszoltam, hogy ha ő nem hajlandó korepetálást tartani, akkor elhúzok Frankhoz (tavaly azt mondtam rá, hogy köcsög, de idén vettem egy 180-ast) és megkértem, hogy tartson nekünk, mert ez a segg nem képes érthetően beszélni...eddig az összes fizikatanárom beszédhibás volt...a hatodikos nem, de rá már nem nagyon emlékszem.
Lényeg, hogy a fater egy köcsög és most azzal akar kibaszni velem, hogy nem hagy netezni...persze én mindig visszadugom az UTP-met és akkor mehet...
Szandi ma nagyon fura volt és Dufi szerint azóta ilyen, mióta szakítottunk...tudtam, hogy megint csak elbaszom az egészet...Anita meg bocsánatot kért...én meg nemhogy egy ölelésre, még egy "bazmeg bocs"-ra sem számítottam...mondjuk érdekes volt, dehát pafff...engem nem különösen érdekel...már úgy hozzászoktam, hogy nem kérnek bocsánatot (azért egy picit jól esett).
Nővérem baromi szarul viseli a kórházat...most mindene fájt, amit el is hiszek, mert egész nap görnyed a cső miatt.
Nagyon hiányzik, hogy átöleljek valakit úgy igazán, de nem merem kimutatni az érzéseimet senkinek és szerintem ez lehet a baj...ma megint sokat gondoltam rá...nem esett jól és egy tragédia volt nekem ez az egész gondolatmenet.
Más...utálom a hajamat...mi a faszért ilyen göndör??Lenne csak simán hullámos és akkor megnőveszteném szívesen...így meg kész kínszenvedés nekem ez a szar...de annyira beleéltem magam, hogy hosszú hajat akarok...mondjuk ez a baj...túlságosan beleélem magam mindenbe és semmi nem sikerül.Ezért vagyok én még mindig lelkibeteg...

Amúgy megátkoztam a fatert...remélem holnapra megdöglik és akkor mehetek vizelni a hantjára...bár azt érdemelné, hogy csak elkaparjam valahol az erdőben...mindennap meggyújtanék érte 5 gyertyát (Baphomet szimbólumot formálva velük), hogy hadd perzselődjön az a hájas picsája a pokolban.

Gondoltam, hogy őt is megátkozom, de nem akarok lealacsonyodni azok szintjére, akiket gyűlölök...így inkább csak szerencsét küldtem neki és egy srácot, aki boldoggá teszi, ha már én csak bajt jelentettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat