Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Éretten, fitten, egészségesen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Éretten, fitten, egészségesen

Nagyon jól érzem magam ma reggel...
A tegnapi vizsga nagyon lefárasztott.Nem is tudom, mikor voltam utoljára olyan kimerűlt, mint amilyen tegnap voltam, de ma reggel talán életem legszebb álmából ébredtem.
Ugyan nem álmodtam semmit, de most ilyen szépen akartam magam kifejezni, akinek nem tetszik, az tudja, mimmel mit tehet...no persze ez csak vicc. :D

Tegnapi kimerültségemhez szervesen hozzátartozott az is, hogy apámék rajtam keresztül akartak balhézni...ígyhát kiosztottam mindkettőt...fatert telefonon, muttert meg személyesen.Azt nem tudom, hogy ez a két balfasz mit képzel magáról, de kurvára mellélőttek, ha azt hiszik, engedem, hogy még ennél is jobban megkeserítség az életemet...hát nincs nekem így is épp elég bajom?!
-amúgy ajánlom mindenki figyelmébe Andy McKee gyönyörűszép zenéit, mert javítja a kedélyállapotot-
Komolyan...tele van a tököm a sulival, nincs egy társam, akivel együtt lehetnék, háztartást vezetek és még tegyek is rendet két nagyra nőtt kölyök között...hát ezek tényleg hülyék.Mondjuk pont a legjobb napot választották...örülnöm kellett volna az érettségimnek (bár olyan jó azért nem lett) erre...nah jó, kussolok.

Mai teendőimhez hozzátartozik az íjászat is, úgyhogy amint a Nap az ég tetejére kerül, lemegyek és gyakorolok...találtam fedett lőteret itt Pesten, de valahogy nem nyerte el a tetszésemet...én inkább maradok az erdőnél, max ha nagyon lőni akarok és esik az eső, akkor.

Most nem tudok több faszságot összehordani...jah de..még mindig nem tudok változtatni az AL-omon...egy megjegyzés...ha nem megengedett szavakat használok, arra csak egy gyógyír van, ha megváltoztatom, de ezt nem tudom megtenni addig, amíg bármit beírok, a nem megengedett szavakra hivatkozva nem teszi be...mellesleg megjöttek a szalagavatós, tablós, meg ilyesmi képek...azokat se tudom feltenni...mindegy, majd megoldom, mint ahogyan minden mást az életemben.

Szebb jövőt testvéreim!

Hajnali kettő órakor hozzácsapva:
Lőni nem mentem le...azonban elmentem vásárolni és egész jó cuccokat vettem...beöltöztem discosnak. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat