Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Összegzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Összegzés

Nagyon nehéz volt ez a pár hét és úgy érzem, ennél csak nehezebb lesz ezután...
Egyre szarabbul vagyok, egyre kevésbé találom a helyem az eddig végig mellettem álló barátok közt, azonban régi ismerősök sorra bukkannak fel, aminek nagyon nagyon örülök...de ez még kevés.
Az éjszakáim többnyire azzal telnek, hogy vagy tanulok, vagy lelki szemeimmel azt nézem, hogy hogy telnek a szerelmem napjai...de mindegy...akkor sem érdekel, már letértem erre az útra, nem akarok visszafordulni.

Ezen a héten teljesen kipaszírozzák a belem a suliban+még be is lázasodtam, ez még egy gondot akasztott a nyakamba, miután simán írtam egy egyes nyelvtant...soha nme kaptam egyest nyelvtanból...

Még inkább elbassza az egészet, hogy mikor már tényleg elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad megismerkedem a suli legjobb csajával (és egyben a legfurább is, de ez még nem bizonyított), akkor egyszercsak elkezdett nem járni a suliba és hát persze, hogy a ballagásán láttam utoljára...bár ez még nem biztos...jobban mondva remélem, nem.

A sors furcsa fintora, hogy van bennem annyi erő, hogy a nyaramat már most elbasszam...törit kell tanulnom, fizikát, biológiát és kémiát (megjegyzem egyikből sem fogok bukni, ha nagyon gáz van, akkor töriből, de nem szabad erre gondolni, csak hát egy doki bának minden lófaszt kell tudnia)...és ennek a tetejében még dolgozni is fogok...gondoljatok csak bele: ha hetente marad egy nap szünetem, akkor talán aludhatok egy kicsit, mielőtt hozzálátok megint mindennek...dehát ez az én döntésem és addig se gondolok semmi fölösleges dologra. :DDD

Drukkoljatok, hogy ne bolonduljak meg...bár ennél jobban már lehetetlen...
...és ha találkoztok egy hosszú fekete hajú, barna szemű, kicsit dundi arcú, kb. 170 magas csajjal (általában fehér bőrkabát van rajta), akkor szóljatok...hátha az övé lesz az a heti egy nap.
Mellesleg a Verebély László szakközépbe jár, most érettségizik/zett és azt hiszem, Timinek hívják.

...ha látnám mindennap, nem is lennék ilyen szarul. :D

Mellesleg új dilink a srácokkal a rögbi...pénteken megint megyünk játszani...VÉR FOG FOLYNI. :DDD
Aztán kocsmázunk egyet és jókat röhögünk. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat