Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hihetetlen...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hihetetlen...

...hogy milyen szánalmas emberek vannak.
18-20 éves pasik kiírják, hogy sok datim van webcamos bevállalós csajok jelentkezését várom...hogy lehet valaki ennyire szánalmas??Nyomorult kis recskagépek...aztán meg másnap persze megy a haverjaihoz elújságolni, hogy "Annnyádat, milyen csajjal voltam tegnap..."
Már megbocs öreg, de fel kéne nőni és belátni, hogy még egy betépett csajt se tudnál megtekerni.

Eléggé nem haladok a munka kérdéssel...pedig kurva fontos lenne. :S

Tegnapelőtt szakítottam a barátnőmmel, ma reggel meg találkoztam Eszterrel előzetes megbeszélés alapján...nem sikerült olyan jól beszélgetni, mivel elég fáradt voltam még, de azért jól éreztük magunkat.
Szerintem most úgy az ilyen csaj irányú dolgaim nagyjából jól mennek...mert addig jó, amíg nincs. :D
"...mindennap egy új kudarc, hazudik az, akit szeretsz..."

Encsivel mondjuk csak annyi volt a baj, hogy túlságosan félt mindentől (na meg hát túlságosan gyerek volt még)...és én már jól megtanultam, hogy amitől félsz, az mindig megtörténik...pl. attól sohasem félek, hogy kinyiffantanak (de már nagyon várom), ezért soha nme is történik meg.Egy szó, mint száz:félt attól, hogy megcsalom, megtörtént (az egyetlen személlyel, akitől valóban oka volt félni), félt attól, hogy újra elzárkózom előle, megtörtént, félt attól, hogy szakítok vele, megtörtént...hangsúlyozom, nem is egyszer...az előző bejegyzésemben ezért kaptam fel annyira a vizet...utálom, mikor egy nő sír...mindig arra kényszerít, hogy átgondoljam a dolgokat és akkor biztos, hogy rosszul döntök.

Az igazat megvallva nem tudom, mit írhatnék még...kicsit unalmas az életem mostanában...de remélem, már nem sokáig...izgalmakat akarok...támadjanak meg az utcán, vagy jöjjön nekem az a kopasz negyedikes, aki tegnap tesiórán akart (csórikám, mikor közelebb jött, akkor látta, hogy mekkora is vagyok valójában)...az a baj, hogy ilyenekben baromi szerencsés vagyok, másban meg tök peches...pl. a gitározás sem megy úgy, ahogy eleinte...egyre kevesebb időm/kedvem van hozzá...hazajövök és tudom, hogy gyakorolnom kéne kaja után, de egyszerűen annyira le vagyok fáradva, hogy nincs erőm még ahhoz sem, hogy megemeljem a farkamat.

Úgy elmennék innen a picsába és élnék egy lakatlan szigeten (mondjuk áram azért nem ártana, mert az elektromos gitárom nélkül nem vagyok önmagam), vagy megállítanám az időt, hogy mindig egy rettentő szar napom ismétlődjön...akkor megtanulnám, hogyan csináljak még a szar napjaimból is elfogadhatót...tudjátok, mint az idétlen időkig-ben...na de mindegy.

Mindenkinek minden jót!
És aki tüntetni megy, az ne vandálkodjon, mert akkor csak magának bassza szét a várost, aki meg nem is szándékozik vandálkodni, az vigyázzon magára!
Szevasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat