Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Augusztustalan

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Augusztustalan

Az igazat megvallva 2 napja éjszakázom, úgyhogy eléggé kész vagyok, de azért megpróbálok mesélni valamit.
Először is: a munkám szar
Másodszor: utálom, hogy nem tudok felejteni
Harmadszor: utálom, hogy valaha belekóstoltam a normális párkapcsolatba

De mindegy...így cselekedtem, tehát biztosan ez volt a legjobb döntés...csak egyenlőre több a hátránya, mint a haszna.
Tehát mint már említettem nagyon szét vagyok...ez köszönhető a munkámnak, az elkötelezettségemnek, ami munkára sarkall, Eszternek, amiért folyton rám gondol (és ennek következtében én is rá) és az impotens barátnőmnek...nem tudom megérteni...én fáradtam le, vagy a világ lett hirtelen ilyen gyors???

Na mindegy...pár napja írni akartam Eszternek, mert nem hagyott nyugodni (meg dolgozni), hogy rá gondolok...hát alighanem megelőzött...az E-mail-je igazán mezei és semmi utalás nincs benne, én valahogy mégis megláttam benne az utalásokat (ismervén a kedves feladót és hát tudok olvasni a sorok között)...de valamiért nem akartam felfogni.Lényeg, a lényeg találkozni fogunk és megpróbálok úgy beszélgetni vele, ahogy régen, mielőtt még hivatalosan egy pár lettünk.
Nagyon szarul éreztem magam a mail-től, de sebaj...a munka valamelyest feledteti a gondokat...a baj csak az, hogy fáradok és már csak erre a hülyeségre van erőm koncentrálni.
Kicsivel ezután a sajnálatos incidens után találkoztam Encsivel és megbeszéltem vele a dolgot...ő még egyszer rákérdezett, hogy szeretnék-e visszamenni hozzá...hát már elvből sem, de főleg nem dobok el magamtól egy ilyen kedves csajt.
Nem akarom őt strapálni ezzel a szarsággal, de jól esett kiönteni neki a szívemet...azt a fagyosat. :D
Tegnapelőtt pedig egy buli után átjött hozzám és beszélgettünk, szeretkeztünk (hát igen...megint nem ment el, csak kamuzott, de azt is megbeszéltük), meg együtt aludtunk...hát igen...a női kisugárzás...egyszerűen nem tudtam dolgozni.
Reggel korán felkeltem és csináltam neki reggelit, amit az ágyba vittem neki és minden olyan tök jó volt...aztán hazakísértem és elmentem a haverokkal baromkodni, meg dumálni, mert elég rég láttam őket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat