Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Csak hogy ne legyen uncsi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Csak hogy ne legyen uncsi

Sajnálatos módon eléggé megvisel az idei nyár...kurva meleg van és ez nagyon rossz hatással van mindenemre...elsősorban persze a fejemre és a vérnyomásomra, ami igencsak nagy baj...
Lényeg, hogy egy ideje nem voltam dolgozóban, helyette rendszertelen testmozgással igyekszem magam gyógyítgatni, ami elég nehéz egyedül...sajnos ilyen tekintetben Adrira nem számíthatok.

(Fenn az üzenőfalon: 13-14 éves budapesti BOMBÁZÓKAT vár egy pasi...és mindezt egy kis 13 éves pöcstől.Szép!...mondjuk azért még egy "helyes" jelző illene oda...úgy lenne az igazán szánalmas)

Ami a gitárvásárlást illeti, nehézségekkel küszködöm, amire a meleg okozta betegségem is igen erősen rátesz...igazából csak azt tudom remélni, hogy sikerrel járok majd az utamon és valóra válthatom néhány dédelgetett álmomat.
Jó lenne...főleg, ha több időm lenne, mert ez borzalmas, hogy a hobbimért és az álmomért dolgozom, de a munkán kívül semmire nem marad időm.

Ha nem lenne Adrienn, illetve nem lennék ilyen nagyon kimerült (érettségi évében munka, majd nyáron is munka szüntelen...még nekem is kicsit sok már), kihagynám ezt a balatoni nyaralást...komolyan röstellem magam, amiért betegszabi után rögtön megyek nyaralni...mondjuk nem a főnököm miatt, inkább a sógorom, meg magam miatt.
Szeretek dolgozni, csak ez most így jött össze. :(

Nah legyetek jók, ha tudtok!!
Szebb jövőt!

U.i: Már egy ideje megy a huza-vona, hogy új kép kerüljön fel rólam...nos, itt van!!
Remélem elég hülyén nézek ki a fotón. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat