Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Mesél a legalja...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Mesél a legalja...

A tegnapi bejegyzésem címe is ez lett volna, dehát ez a szar TTC már megint lebaszott az időkorláttal, de Firefox bácsi kisegített, de a cím megváltozott.
Hol is tartottam??
Na igen...szóval kimentem kaját keresni a konyhába, de előtte még beköszöntem anyámnak és elmondta, hogy mi volt.Röhögtem egy kicsit ezen a faszfejen, aztán nekiláttam kaját művelni.
A nagyfejű kijött és módszeresen beállt a konyhaajtóba (ahogy szokta a büdös állatja) és előadta nekem a baromságait:
"Te meg úgy puszilgassad, hogy bármit elkaphatsz tőle...már nekem is fáj a farkam...anyád idehozza a nyavajáit...".
Először csak magamban mondtam, de aztán hamarost elhagyá ajakim (magyarul pofáztam neki):"Hát az én meglátásom szerint ő még mindig tisztább, mint te...más, a farkad azért fájhat, mert túl sokat matyizol, vagy mert esetleg tisztálkodni kéne."Erre egy ilyen jól irányzott mozdulattal kikerültem és bemásztam a frigóba...onnantól kezdve meg se szólalt, csak visszahúzott a helyére.
Jót röhögtem rajta, aztán telezabáltam magam.
Amúgy tök jó, hogy kioktat...már az is zavarta a múltkor, hogy "folyton" a fürdőben vagyok...hát én nem tudom, hogy ő mit hepázik, mikor nem kényszerítem, hogy ő is tisztálkodjon, (pedig kéne) de nekem az az elvem, hogy egyszer reggel langyos vízzel, tusfürdő használata nélkül és egyszer este úgy hagyományosan, nyáron persze más, mert akkor én is szenvedek és akkor nap közben is letusolok egyszer kicsit hidegebb vízzel.
A bátyám dettó kettő nagyfejű...még vannak benne olyan vonások, amik a sajátjai, de az a faszkalap teljesen elbassza...pedig a srác 20 éves, hogy lehet valaki ennyire báb 20 évesen??
Nem is azt kérném tőle, hogy hallgasson rám, mert én sem vagyok a legjobb példa, de még mindig jobb lennék példának, mint ez a szar.
Szerencsétlenből akkora balfék lesz, hogy mindenki átbassza majd és a büdös életben nem lesz több ennél, mint ami most.Mert soha nem harcolt...mindig fejet hajtott.Abban sem vagyok biztos, hogy a srác nem buzult be, dehát a testvérem és segítenék neki, ha hagyná...mindegy, majd rájön, hogy bemattol, ha tovább tűr.

Na szevasztok...remélem elég elrettentő voltam, mostmár láthatjátok, hogy mivel kell nekem együtt élnem.
Nem érdekel, mit gondolnak a seggfejek, ez a nagyfejű nem az én szégyenem, hanem a sajátja, én csak letagadom, hogy bármi közöm van hozzá.


Más...Ma reggel, amikor felkeltem eljátszottam így spontán a Depeche Mode - Personal Jesus híres gitártabját (zeneileg szakbarbároknak mondom, nem ez a szám nem Manson, ő csak plagizált egy kicsit, de félreértés ne essék, az a szám is jó)...és egész jó volt így korán reggel, mert már fel is ébredtem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat