Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Szevasz, megint én vagyok...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Szevasz, megint én vagyok...

Hát baszdmeg...ki más??
Lényeg, hogy ma se tanultam olyan sokat, mert rájöttem, hogy én holnap is maradok...komolyan nagyon szarul vagyok.

Azt eddig nagyon jól megtanultam, hogy a fater csak akkor rendes, ha akar valamit...eddig nem tudtam, hogy miért nem fasz velem...hát most így körbelőtte nekem...tudtam, hogy azt akarja, hogy melózzak nála megint.
Csak azt nem tudom, hogy, mikor én suliba járok és baromira nem mindegy nekem, hogy mi lesz.És az a szar, hogy elkezdenék melózni, mert nekem is kell a pénz, de mégse jó, mert mi van, ha megint belefeletkezem...az nem lenne jó.
Ugyanakkor már illene találnom magamnak valakit, akivel eltölthetem a szabadidőm és kicsit javítana az élethez való hozzáállásomon...most nem ártana, mert magam miatt baromira nem akarom csinálni.

Bármit mondok, nem megy...úgy igyekszem elfelejteni őt, de nem tudom, folyton itt érzem és ennél szarabb nincs...most még adzés közben is...tesiórán nyomom a fekvőtámaszokat és őt látom magam előtt.
UTÁLOM...NEM AKAROK ÍGY ÉLNI...BÁR SOHA NEM IS ISMERTEM VOLNA MEG!!!!
Megint nem azt csinálom, amit akarok...elkezdtem tanulni egy órakor és ezt a 4,5 órát azzal töltöttem, hogy gondolkoztam, miközben olvastam és semmi nem maradt meg...csak az a pillanat, ahogy Eszter szorítja a kezem. :(((

Hiszek a mágiában, de nincs szívem megátkozni őt...se rosszat, se jót nem merek rá zúdítani.

Csak szeretnék vele beszélgetni és úgy lenni, mint mikor megismerkedtünk...mindent megosztani vele és megvígasztalni, mikor bánatos.

...az amúgy érdekes, hogy (elvileg) Péter (Eszterapu) ezt mind olvashatja, de baromira nem érdekel, csak az a fontos, hogy legalább így kiadjam magamból ezt a sok faszságot.

...máris jobb.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat