Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Csodálatos éjszaka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Csodálatos éjszaka

Most úgy döntöttem, hogy ez egy pirosbetűs bejegyzés lesz.

Lényeg a lényeg, 3 nappal ezelőtt elmentem Encsi (a barátnőm) kérésére Renihez (közös ismerős, akinél bulizni szoktunk), de mikor odaértem Encsi ábrázata eléggé érdekes volt...hát ugye megvolt neki, nameg társult emellé egy elég erőteljes hányinger is...hát így azt beszéltük meg, hogy lefekszik mindenki aludni, aztán majd reggel beszélgetünk (mert ugye engem is este 10-kor kell odahívni a város másik végébe).
Éjszaka Encsivel nem beszélgettünk annyit, csak megpróbáltam elmúlasztani a bajait (persze a havi az maradt, csak a hasfájást sikerült enyhíteni)...szegénykém közben sajnálkozott, amiért áthívott aludni.Mikor végre elmúlt a hasfájása, hoztam egy pohár vizet, aztán elaludtunk.
Másnap reggel 7-kor ébredtünk, mert Reninek és nekem dolgoznunk kellett, Encsinek meg tenisz edzése volt.
Eldobtuk Renit munkába, aztán meg mentünk hazafelé...elég érdekes úton sikerült elkeveredni Encsiékig, aztán én mentem is haza.
Dolgozgattam, gitároztam, de valamiért a gitárórán nem tudtam koncentrálni...emiatt egy kicsit csalódott lettem, az óra után pedig felhívtam Encsit (mert hát ugye 9 db nem fogadottom volt tőle, mert én órán nem veszem fel a telefont) és megbeszéltünk egy találkozót a fogarasi úton este 10-kor...tudva levő, hogy eléggé melómániás vagyok, így a hátralévő 2 órámat munkával töltöttem, aztán meg rohantam egyet a 130-hoz, hogy elérjem.
Mikor odaértem már elég erős sufferem volt (hát így konkrétan megint előjött Eszter és vele együtt életem összes nagy baklövése, fájdalma, ennek következtében pedig a halálvágyam.Elmentünk egy játszóra és leültünk beszélgetni, de nekem egy szó sem jött ki a pofámon, úgyhogy Encsi inkább a másik két haverjával beszélgetett, aztán én félre vonultam és elkezdtem zenés terápiát alkalmazni (tulajdonképpen az ilyen erős suffereimen nem segít, de próba cseresznye).
Encsi felmászott hozzám (mert hogy én egy ilyen fa mászókára telepedtem) és átölelt...nagyon erősen ölelt és éreztem rajta, hogy szeretetből ölel így...elmondani nem tudtam, hogy mi a baj, mert ha elmondanám ott ültünk volna reggelig, de azért vázlatosan elmondtam neki (kb. úgy, ahogyan az előbb vázoltam).Azt kérdezte, hogy szeretném-e befejezni...nem gondolkodtam annyit, de átfutott az agyamon, hogy igen...csak...csak egyszerűen nem adhatom fel...ha már ilyen jó valakivel, akkor nem lehetek olyan fasz, hogy ellököm magamtól...a két másik emberke (sajnos a nevüket nem tudom) közben közölte, hogy lelép, mi pedig leültünk a sötétbe beszélgetni.
Itt most ugrunk egyet...nem sokára annyira eltűnt a sufferem, hogy el sem hittem (mellesleg azóta sincs).
Ezek után megérkezett Patrik (bajtársam és tábornokom) természetesen taj részegen és kezdte nekünk ott a sódert...hát nem volt mit tenni, ki kellett józanítani, különben elég érdekes lett volna a dolog.
Mostmár így hárman bekoccoltunk a non-stopba KV-ért, meg sütiért.Kis eszmézés után Patrikot feldobtuk egy buszra, majs attoltuk a taligát a szomszéd megállóba, ahol is reménykedtünk benne, hogy a 907-es megáll a Szentmihályi útnál (hát a táblán ez tüntették fel)...természetesen nem erről volt szó.
A 907-es elvitt bennünket az örsre, ahonnan a 931-sel folytathattuk az utunkat...egy jó másfél órával később, ugyanis sokat vártunk a buszra..,közben hülyülgettünk, meg röhögcséltünk.Mikor végre megjött az a szar, rögtön felpattantunk és emberi közelségbe kerültünk...
Sajnos egy kicsit előbb szálltunk le, mint kellett volna, úgyhogy gyalogoltunk Encsiékig...de közben megint nagyon vidámak lettünk, nameg szedtünk jó sok gyümölcsöt.
Amilyen hallkan csak lehetett, felmentünk az emeletre és betámadtuk az ágyat...jó két órával később átmentünk a fürdőbe és olyan jót zuhiztunk, hogy csak na...baromi kellemes volt az egész és...huh és nem tudom, de minden esetre istenien éreztem magam...
Mióta együtt vagyok Encsivel, egyre több éjszakai járatról szerzek tudomást...a 931-es, 906-os és a 973-as menetrendjét színte már kívülről tudom...persze nem szánt szándékkal, csak 2 nappal ezelőtt is éjfélkor mentem érte a Moszkvára...az már más tészte, hogy megdobtak minket tojással hazafelé...hogy azt a büdös kurva anyjukat!

Na bye mindenki!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat