Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Huh...homloktörlés.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Huh...homloktörlés.

Bocs, hogy nem tartottam be az ígéretemet, de vmit vacakolt a gépem, úgyhogy meg kellett rúgdosnom (nah jó, azért ilyen kegyetlen nem vagyok az én kis drágámmal).
Tehát folytatom a storyt...A kocsmázás után a házban gyakoroltunk és csináltunk boci-metalt, ami alá először ordítottam, majd hörögtem, hiszen azért mégiscsak blackmetal a jó...meg minden, amiben zúzzák a gitárt.
Anikó drága érdekszférájába helyeztem ékszereimet még úszáskor és még nem jött haza...nem is az ékszereim miatt izgultam, (a karkötőmet a nővéremtől kaptam, a nyakláncot leszarom, azt én vettem) hanem sokkal inkább újdonsült barátom testi épségéért, így Keszthely és Csabi társaságában elindultunk megkeresni...kb. 11-ig mászkáltunk a városban és dumálgattunk, hogy kinek milyen gitár jön be a legjobban...természetesen nekem a fekete alapon koszos-fehér koponyák izzó szemekkel test és "blue-flame" mintás nyak a kedvencem, mert egy gitár legyen jó, szóljon jól és nézen ki jól...onnantól már az emberen múlik, hogy meg is szólal-e neki a kicsike.Furcsa amúgy, hogy az akusztikus gitárom (Kinga) csak az én kezemben szól igazán jól...folyton azt hiszik, hogy elhangolódott, pedig nem...ki érti ezt??
Mikor visszaértünk a házba Anikó még mindig nem volt ott, úgyhogy én megfogtam a gitárt és kiültem a gangra.
Zúztam bele az éjszakába, majd mikor már teljesen szétbaszta az ujjaimat (a gyűrűs ujjamból folyt a vér) eltettem a gitárt és nekiestem a hűtőnek.
Kivettem a délután készített piát és a Hacsek egyik pipáját és pipázás közben piáltam.Tevékenységemben nem sokáig voltam egyedül, csatlakozott Keszthely, később (mikor befejezték a rosszalkodást) pedig Kasz és Klaudia is.
Úgy fél 5-ig beszélgettünk és utána mentünk csak aludni...de nekem valahogy az se jött össze, mert nagyon aggódtam.
Masnap reggel kijesseltem pisálni és mikor kijöttem a konyhában ott ült egy Anikó...jól lebaszta, hogy miért nem jött haza, aztán nekiálltunk szilvás gombócot főzni.
5 perc után kizavartak a konyhából, mert az a nők helye...hát jól van, akkor én ráhúzódom a gitáromra és gyakorolok.Kaszás barátom is csatlakozott, úgyhogy felvetettem az ötletet, hogy menjünk haknizni az egyik aluljáróba...végülis miért ne??Kiírjuk egy táblára, hogy 1000 Ft-ért abbahagyom és máris nyerők vagyunk.Na mindegy...gyenge humor.
Mire kész lett a gombóc szét csesztük az ujjainkat, úgyhogy fasza volt enni.Mivel mindenki tudja, hogy Kaszás Andrásnál és C.......s Ádámnál nincs nagyobb zabagép, ezért úgy döntöttünk, hogy egyenek amennyit gondolnak, hagyjanak meg negyvenet, azon mi megosztozunk ketten.Végülis csak harminc fogyott el a negyven gombócunkból, dehát Hacseknak is kell hagyni, úgyhogy jók voltunk.
Végigmasszíroztam a társaságot és összekészülődtünk...természetesen engem senki nem masszírozott meg, dehát istenem..."a robot dolga a szolgálat." :DD (idézet egyik kedvenc filmemből)
Hazahúztunk és egyezkedtünk, hogy melyik gitár kinél lesz...
Hát más ne volt, de még van mesélnivalóm, csak annak ehhez az egészhez semmi köze.

Na viszlát emberek!
Ne nudizzatok a Missisopin!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat