Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Szüttyögés után...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Szüttyögés után...

No igen...a fárasztó munka után még a szívemet is kifacsarták kissé...nah de mindegy, kivételességem előnye, hogy érzem a számomra fontos emberek minden egyes lélegzetvételét...így az övét is.
Őszinte leszek, meglepett...már nagyon kevés dolog tud meglepni az életben, de ez most igen...hjó, persze nem most, hanem egy hónapja és fasztudjahány napja...végülis nem börtönben vagyok, hogy számoljam a napokat...vagy mégis?!A faszom se tudja...mindegy is!

Mostani levélkéje után átsuhant a bukómon egy-két kisebb gonoszság, de hogy őszinte legyek, én mindenféle hülyesége ellenére szeretem még mindig (höhö...majd elmúlik).
Na lényegtelen, most leginkább magamnak írok, mert itthon nincs, akivel megbeszélhetném, akik meg közelebbről ismernek, úgyis tudják, mi van.

Azért úgy kíváncsi lennék, kb. hányan olvassák a faszságaimat...csak mert ha esetleg sokan, akkor mondjuk tényleg levágnám a kezemet a flexszel, hogy legyen min csodálkozni. :D

...ne csinálj hülyeséget...ezen még mindig fenn vagyok akadva. :D
Mintha nem szarná le torony magasról. :DD
Amúgy se vagyok olyan...pont az élet apró (és tényleg apró) örömei miatt...például ez a rövidke időszak, amit együtt sikerült töltenünk olyan jól esett, hogy egész feltöltődtem...heh...tán jobb is, mert most évekig nem lesz senkim...szar lenne, de hát volt már ilyen, előbb-utóbb hozzászokom, hogy ezen a kibaszott világon minden ember hülyének születik, akinek meg nem sikerül, azt elhülyítik. A tanárok, vagy az ősei, mindegy, de elhülyítik.

Hjajjj, csak legyen már vége ennek a szarságnak...végre van egy kis reménysugár, egy kis természeti reset és alig bírom kivárni.

Azért remélem túlélik, akik eddig kibasztak velem...akárhogy is, de egy pöppet azért hajt a bosszúvágy. :D

Na jók legyetek gyerekek!
Szebb jövőt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat