Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Mittomén...haggyá mán békibe!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Mittomén...haggyá mán békibe!!

Nah...tegnap voltam áDynál, de nem volt fönnt, úgyhogy bemásztam a pinceablakon (bazmeg...nem vagyok olyan nagydarab, mint ő és mégis alig tudtam betuszkolni magam), hát nem ott iszik ez a fasz (körtelevet, de ha közelről beleszagoltál egészen más volt az illata) közben meg emelgeti a súlyokat és üvölt a zene.
Odaszóltam neki, erre hozzám vágott egy csavart (hmmm...a kukába legalább betalált).
Megkérdeztem tőle, hogy mi baja a barátaival.Erre azt felelte, hogy semmi, csak megint összejött minden.
Aztán (saját bevallása szerint ő a baj forrása) rákérdeztem Kingára és csak annyit mondott, hogy "Dehogy...semmi bajom vele, csak olyan szar most itt ülni és belegondolni, hogy másképp is lehetett volna -itt felállt és beverte a fejét egy csőbe, én meg kiröhögtem egy pöttyet-...nem hibáztatok én senkit, csak egyszerűen föladtam és nem hiányzik mégegy ilyen.Talán még, bár fogcsikorgatva, de az új palijával is megbékélnék, csak legyen jobb hozzá, mint amilyen én lehettem volna"
És furcsamód a hangján nem lehetett hallani, hogy ivott...de azért elvettem tőle a piát, mert nem hiányzik, hogy májrákban haljon meg, hamár lebeszélt a cigiről és a füvet se engedte, hogy kipróbáljam, akkor ő se piázzon...csak ha buli van.
Ezután megkérdeztem, hogy mit mondott Briginek, amitől ilyen felzaklatott lett.
"Csak megmondtam neki, hogy nem bízom benne...bár mondjuk fogalmazhattam volna szebben is, de mostmár mind1...remélem azért nem vette nagyon a szívére."
Utána azokat a dolgokat kezdte sorolni, amik "összejöttek":
Az osztálytársnője (Fanni) azért utálja, mert nem vele jár, hanem a legjobb bnőjével (Esztivel) és ezért hordja le mindkettőjüket (mármint Fanni, áDyt és Esztit) mindenfélének, aztán a szemükbe meg jópofizik.
A szülőkkel is vannak gondjai, de ez csak rá és rám tartozik.
Meg mesélt egy "barátról" (naná, hogy egy csaj...milyen más pokolfajzat lenne ilyenre képes), aki azért kerülte őt egy jóideig, mert áDy nem jött be neki, amikor először találkoztak (istenem...és akkor mi van?).

-viszket az orrom...meg a valagam-

Meg volt még az a dolog, hogy álmodik valami iszonyatos durvát...valami mólóról, levágott fejről és arról, hogy megfullad...nameg arról a kislányról, aki a DH-s álmában is benne van/volt.Most ez az álom kínozza...
Amúgy nem néz ki rosszul, csak a szemei táskásak, de ezt meg is értem, hiszen éjszakai életet él.

Amúgy ma leestem a lépcsőről...tök jó volt. :)
Meg dugtam egy jót, de ez már nem publikum, hanem etnikum (hehehe...még viccnek is rossz, én meg egy pirított magyar)

Reggel elkísértem ezt a faszt a sulijába...hát nem tom, hogy ez a csávó hol él, hogy azt hiszi utálják, de ahogyan fogadták nem úgy tűnt, mintha bárkinek baja lenne vele.

Na krach!!Remélem jó voltam...a honoráriumom 2 női tanga (amit jól behúztak), vagy egy szüzesség. :pp



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat