Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Április bolondja én vagyok!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Április bolondja én vagyok!

Sajnálatos módon újfent elaludtam és nagyon röstellem is eme tulajdonságomat...fogalmam sincs, mi a fenétől van.

Vasárnap sajnos kénytelen voltam szakítani az én drága barátnőmmel, mert sajnos...szóval tisztességtelen lett volna még tovább menni.Sajnos így is elrúgtam a pöttyöst, mert bár a célom nem ez volt, én játszottam egy ártatlan lány érzéseivel.Szörnyen éreztem magam, de valami azt súgja, sokkal szarabb lett volna, ha várok a "megfelelő pillanatra"...mert akkor talán hónapokig várhattam volna.
Furcsamód jól fogadta...engem megviselt kicsit, mert tényleg sokkal előbb kellett volna, amikor még nem kezdett tele lenni a faszom...lényegében saját magammal.
Azért szeretnék tenni a boldogságáért és segíteni egy kicsit jobbá tenni az életét is...nem szánalomból...szó sincs erről, csak nagyon jól tudom, hogy milyen érzés egyedül szembenézni a dolgokkal...bár ilyen szempontból neki is egyedül kéne megoldani, de hát ki tudja...ha nem tudja, akkor nem maradhat minden úgy, ahogy van.

Sajnálatos módon velem sincs minen a legnagyobb rendben, javítanom kellene a hozzáállásomon...mostanában sok mindent halasztok későbbre, vagy nem csinálok meg egyáltalán és ez zavar engem...beismerem, de valahogy nem megy a változtatás, nem tudom, miért...talán most én szorulok egy kis segítségre, amit általában nem szoktam kérni, node nem azért, mert nem merek, vagy nem tudok, hanem sokkal inkább azért, mert nincs rá szükségem, de most beismerem, hogy van...és tudom is, hogy ki segíthet most nekem.
Most megyek és lezuhanyozom, majd ezek után megpróbálom egy kicsit összekapni magamat...mármint megtenni azt, amit már egy ideje halasztgatok, meg kicsit többet tanulni, mint egyébként.

Mindenkinek szebb jövőt és szép napot kívánok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat