Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hóvégi összegzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hóvégi összegzés

Minden szar!

Na de nem csak ilyen röviden, hanem kurva szar...az átlagomat leszarva (4,1) ez volt életem legzsúfoltabb hónapja...ebben a hónapban minden szar bebaszott...és még van a holnap, ami elég mozgalmas lesz...

Ma meg ráadásként féltékennyé tett az egyik volt barátnőm, akinek az emlékétől már mióta próbálok megszabadulni...mi a faszért nem lehet a szívemet is kihypózni?? (mondjuk lehet, hogy éppen ezért nyakalok pálinkát)

Basszus...féltékeny...ÉN...ráadásul nem tudom, mit tegyek...legszívesebben kitekerném a kis köcsög nyakát, de annyira örülnék neki, ha Eszter boldogabb lenne vele, mint velem...akkor legalább aláírhatnám, hogy egy szar vagyok...mondjuk így is.
Na mindegy...azt hiszem részeg vagyok...de lehet, hogy MÉG nem...mindegy, majd holnap úgyis megnézem és ha nem emlékszem erre, akkor az voltam...de akkor berúgunk!!!

Most pedig lemegyek futni, mert nagyon tele van a fejem és jó lenne nyugisan gondolkozni.

Szevasztok!
Jó éjszakát!

...és nagyon kérlek benneteket, soha ne essetek bele az én hibámba!

...tök fura így visszanézni, hogy mik történtek velem...de olyan kibaszott fájó emlékek ezek, hogy legszívesebben törölném az egész naplómat.



MÁSNAP: hát olyan szinten szarul voltam éjszaka, mint állat...nem aludtam sokat...olyan még nem volt, hogy alvás nélkül józanodjak ki.Viszont az furcsa volt, hogy az az 1-2 óra alvás tökre pihentető volt...csak nem tudom, miért a gitárommal aludtam el. :DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat