Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Október végin

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Október végin

Először is azzal kezdeném, hogy nem szeretem az EMO-kat, a cigányokat, a fehér-cigányokat, a sorstalanokat, az ilyen viselkedésű és az elbutított embereket.
Tessék engem békén hagyni!!

Azt bírom, hogy már ebben a faszságban is majmoljuk az amcsikat...tök, meg cukorka...már csak a fasz maskarások hiányoznak, akik járják a kertvárost.
Szeretem az ünnepeket, csak legyen hagyományuk, amit nem rombol le a pénzbirodalom, meg a sok faszarcú, aki bedől nekik.Ha már hagyományt akarunk átvenni, akkor nézzük meg a dél-amerikai halottak napját!
Ott valóban tisztelik a holtakat és nem kigúnyolják őket.

A flexkorongsérvem kiújulóban van...csak most eléggé kirobbanó élményben volt részem, nah de ez rám tartozik, nem a nagyközönségre...akit érdekel, az megkérdezi.

Eléggé kuszák a dolgok a közelemben.Sokat jár a fejemben egy keves barátom, akivel sajnos eltávolodtunk egymástól...jobban mondva inkább ő tőlem.
Emellett a familia igencsak mozgolódik...apám igyekszik összesöpörni családunk morzsáit...egyetlen kis apróság fölött azonban elsiklik:
Erre csak én volnék képes...de persze tönkre kellett tenni és ki kellett szipolyozniuk minden erőmet, így nem tudom megtenni, de valahogy nem is akarom.
Ugyanaz lenne belőle, mint rég...egy mindenkiért, mindenki önmagáért és köszönöm, én ebből nem kérek.

Átsiklott párszor az is az agyacskámon, hogy tán melléfogtam párválasztás címszó alatt, de valami azt súgja, hogy ez nem így van...
Annyira tele van a bogyóm és nincs kinek kieresztenem a gőzt.Ez szar érzés.
Nah, de majd mindjárt elővakarom a gitárt és tépem egy kicsit. :D


Viszont egy kicsit elláttam magam tervekkel is:

Letudom a szalagavatót (a tánctanár és Adri osztálytársai miatt egyre kevesebb kedvem van az egészhez), majd összeszedem a kirándulós holmit (, hogy minden esetben fel tudjam magam találni és netán több napra is mehessünk), majd elkezdek gyűjteni az új gitár cuccra és mindenbe beleölöm a maximális időt és erőt.
Persze, ha be kell intenem a főnökömnek (ami valószínű), akkor egy gyors állásváltással ugyanez...max gyorsabban, vagy lassabban sikerülnek a dolgok.

Aztán ha közben a barátosném valamivel nagyon felbassza az agyam, akkor majd improvizálok...úgyis az megy a legjobban.

Nah jólvan, hagyom pihenni a klaviatúrát!
Szebb jövőt és tessék kiírtani az idiótákat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat