Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hétfő...csak 4 óránk van.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hétfő...csak 4 óránk van.

Most éppen itt ülök a számtechemen és rohadtul unatkozom.Nézegetem a volt bnőm képét és rohadtul nem értem, hogy most mi a faszért hiányzik ennyire??Enyém a világ legjobb nője és mégis hiányzik...ehhez hozzátenném még azt is, hogy szerelmes vagyok Eszterbe...igazán komolyak a szándékaim és nem akarom, hogy pajzán gondolataim legyenek egy másik nővel (csakis kizárólag vele).
Hjajjj...mit nem adnék még egy napért, csak egyetlen napért.
Lehet, ha nem állok szóba vele és nem mondom el neki azt a múltkorit, akkor nem lenne most ilyen szar.

-Az amúgy érdekes, hogy tudom, hogy ezt el fogja olvasni és tudja majd, hogy rá gondolok, de mégis leírom, mert jobb, ha tudja, hogy mi az ábra.-

A múltkor is vele álmodtam és olyan szarul éreztem magam, mikor felkeltem, hogy csak na...nekem tényleg nem való csaj, csak két napra.
Szerintem aludnom kell rá egy párat, hogy ezt a csajt elfelejtsem...a "kapcsolatunk" nem volt éppen a legjobb, mégis itt érzem magamban a mai napig, érzem, ha fáj neki (különösen a térde) és érzem, mikor gondol rám.

Bár máshol találkoztunk volna!!

Tök jó leírni ezeket, csak szar amikor a fejemhez basszák. :))


A mai nap nem volt éppen a legjobb, de a holnapi sem lesz egy leányálom...kéne egy jó erős masszázs és legalább 2 nap, hogy felkészüljek erre a hétre...matekból a TZ-t írom meg először és csak utána a parás egyenleteket.Ez a csaj úgy hajt minket, mint állat, jó tanár lenne, csak nagyon siet.

Csak jöjjön össze minden a nyáron...CSAK JÖJJÖN ÖSSZE!!
Gyűjtök pénzt és csináltatok magamnak egy bicót, meg veszek még egy pár cuccot, aztán pedig pontot teszek egy régi I-re:Gyűjtök egy csomó pénzt és elhúzok itthonról, a saját otthonomba...beintek a faternak és soha többé nem jövök vissza.

Na hali mindenki!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat